Merhaba arkadaşlar 3 gün önce kapanmaya karar vermiştim kapandimda yani bol ferace şeklinde giyiniyorum ve göğüs kısmını kapatacak şeklinde bağlıyorum başımı . Çok zorlanıyorum arkadaşlar..evet çok şükür kapandım ama birazda olsa pişmanlık duygusu var acaba yanlışmı yaptım diye kimsemde yok eşim var sadece ..
Napcam bilmiyorum acaba şeytan mı giriyor aklıma kafayı yiycem ...
Yani süslü püslü kapanmak istemedim Kuran'da nasılsa öyle kapandım..fakat 3 gündür elbise baktım kendime tesettürlü bol olacak şeklinde vücut hatları belli olmiyacak şeklinde buarada 22 yaşındayım.. dedim iki günlük dünya yarın birgün öleceğiz ne gerek var suslenmeye açık dolaşmaya .. ölüm yaşa bakmıyor .. yani çoğu kişilerde şu algı var akıllarında.. ben yaşlanınca öleceğim yaşliyken kapanirim amann daha gencim birşey olmaz diye düşünenler var .. maalesef arkadaşlar öyle bir dünyada yaşamıyoruz ne yazzikki hepimiz ölcez.
Pişmanlık konusu şöyle etrafimiz çok tuhaf insanlar var ve böyle ölünce pişmanlık yaşıyorum..
Ama şeytani dinlemicem kulaklarımı tikicam sizde eğer benim gibiyseniz dinlemeyin arkadaşlar girdik bir yola devam inşallah ölümüne kadar hayırlısıyla