+1 oy
1,250 göst.
Aile kategorisinde tarafından
öncesinden hickimseyle eşim de dahil birlikteliğim olmamıştı . İmam nikahimiz olmasına rağmen .... 

İmam nikahimizi nisanlanirken kiymistilar. Düğün gününe kadar ne olur ne olmaz izin vermedim yaklasmasina . Neyse evlendik ilk 1 haftamda hamile kaldım . Kaynanam ve görümcem de kimseye hamile kaldığını söyleme hemen zaman geçsin öyle söyle sonradan yanlış anlarlar dedi . Demek istediğini anladiniz siz . Benim tepem attı yeni gelin olmama rağmen susmadim . Bana böyle bir terbiyesizligi yaparken utanmiyorsa ben konuşurken neden utanayim . Bizim ailede böyle şeyler ters sizin ailede normal karşılanıyor olabilir orasını bilemem dedim . Onlar da yalansa yalan de önceden yaptınız ilk hafta hamile kaldım diye yutturuyorsun. Zaten kanlı çarşafıni da görmedik dediler . Ben oturup ağladım . Eşime heeseyi anlattım o sırada iki saat ağlıyorum . Eşim de çok sinirlendi onlara ne bizim yatak odamızdan diye arayıp bı güzel rezil etti o gün bugün dil uzatmadilar böyle bı konuda . Pislikler 

28 Cevaplar

+2 oy
(3,697 puan) tarafından

Yorumları okumaya geldim:)

tarafından
Oku dert dolu buraaaa :D
(3,697 puan) tarafından
Öyle valla rabbim yükümüzü hafifletsin  insallah
tarafından
Amin canm.
(8,028 puan) tarafından
Çok şükür bende de hiç yaşanmadı böyle olaylar ama ne kadar kötü iftiralara uğraşmış arkadaşlarımız var ya. Rabbim hepsine sabır versin ahirette alacaklar mükafatlarını inşaAllah
tarafından
Amin canım :(
-Reklam-
+2 oy
(9,242 puan) tarafından
Kaynanam değilde köyden bı kadın bebek neladarlik eeee ewleneli nekadar oldu dedi o nasıl soru dedim.

İneğim sizin düğünle hamile kaldı da onu hesaplicam dediydi gulecem gulemiyorum kivirmasina.
(4,103 puan) tarafından
:)))))))
tarafından
Gerizekalıı gülmem geldi yemin böyleleri bizi mi bulur :D
(12,708 puan) tarafından
Allahım kahkaha attım :)
(1,502 puan) tarafından
Ahahahshshsd ayyy
(9,242 puan) tarafından
Düşünün benim gülmemek için kendimi ne şekillere soktigumu
+2 oy
tarafından
İftira agır bişey öyle bişey yapan birini hayatımdan tamamen çıkarırım ki yaptım da, Allah kimsenin başina getirmesin. Bide kaynanan iftira atmamiş ki sadece millete geç söyle demiş ne kadar saçma ilk geceden hamile kalan birçok kişi var, 
(3,528 puan) tarafından
Aynen öyle benim annem de erken hamile haberi alırsa oyy döşek te hamile kalmış der :D
tarafından
İftira attı canm kendisi halam olur . Gidip babaannme  oncesinden yapmış dedi . Babaannem kızmış ona aklını başına topla düzgün konuş ne diyosun sen demiş . Kuzenim duymuş o anlattı rezil oldum bütün sulaleye
tarafından
Onu dememişsin işte canım Allah islah etsin
+1 oy
tarafından
Lafı  söyler vay ben ne zaman dedim der yemin eder çıkar evden koymadığım halde kovdum  dedi  ve kendi söylediklerini  ne oğluna ne k9casona demedi beni  kötü  etti 
tarafından
Pislik kadın bizi öz kızları gibi görseler böyle olmaz
tarafından
Işte  hala sacma sapan davranır  biktim artık napayim ama sabrediyorum  allah büyük
tarafından
Ben de Sabretmesem zaten biliyorum napacam
tarafından
Aşağı yukarı  her kaynana boyle neden ama niye böyleler bilmiyorum  ellerine ne geciyo boyle yapinca
tarafından
Oğlunu alınca zoruna gidiyor.
+1 oy
tarafından
Evlendiğim gün adet oldum eşimle bir birlikteliğimiz olmamıştı zaten kaçarak evlednim psikolojikmen iyi değildim bir gün bana insanlar adetliyken ilişkiye giriyormus karşıdaki kişiyi kızım diye kandırıyormus dedi yani bana demeye getirdi bende kocama kendimi kocama ispatladim kimseye ispatlamak zorunda değilim dedim yok sana demedim de bilmem neler neler ben zaten kaçtıktan 2 hafta sokra ilişkiye girmiştim kötüyüm diye 2 buçuk senedir görüşmüyoruz eminim görüşsem.daha ne iftiralar atardı ama fırsat vermedim
tarafından
Aklı fikri pislik içinde canım umrumda değil kocama bakarım ben kocam bilsin beni gerisi umrum da değil
tarafından
Oyle tabi benim es8m g9stermedi  bile ne gerek var diye
tarafından
Benimde açık pembeydi canım zaten fosur fosur gelmedi valla 2 3 gün lekenemem oldu yine ve kocam biliyor ama pis dusunceek ya beni karalicak ya
tarafından
Terbiyesoz kadın de  bosver cnm dünya imtihanimiz  bu biçimde demekki
tarafından
Allah görüyor canım acıyorum ona
+1 oy
tarafından
Çok şükür iftira atmadı Allah korusun herkesi de iftiradan.
tarafından
Ay amin canm ya m
0 oy
(4,103 puan) tarafından
3 tane kucuk cocgum oldugu halde üstune bide hamile halimle esime sabahtan aksama kadar televizyon izleyip otryor demişti:)
tarafından
En büyük iftira bu mu kız . Keşke benimkiler de öyle olsa :))
(4,103 puan) tarafından
Bu bile cok zoruma gitmsti
tarafından
Tabi gider kız en ufagi bile.  Allahin cezaları benim daha 1 çocuk TV izleyemiyorum .
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Allah kuru iftiradan saklasin ben iftiraya ugramadim ama basima gelse yerin dibine sokarım heralde 
tarafından
Amin cnm öyle valla susarsan aynı şekilde devam eder
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Bize büyü yapmış dedler benim için 
tarafından
Amanın evet yaptım deseydin daha neler yapacam bak gör diyeydin daha yüzünü gormezdin:))
(3,445 puan) tarafından
Zaten görmüyorm artık aynı binadayiz ama numarasına kadar sildim ))
tarafından
İyi yaptın valla keşke ben de yapsam :)
0 oy
(97 puan) tarafından
Canım ama kime söylesen öyle düşünür . Benim annemde özellikle hemen çocuk yapma millete anlatamayız dedi haklıda ben 2 ay sonra çocuk yaptım.  Haklılar bence . Benim arkadaşımda vardı oda tesettürlü imam nikahı falan vardı nişanlıydı hamile kaldı hemen evlendiler oda senin gibi ilk haftadan hamile kaldım demişti o yüzden bir iki ay beklemek daha mantıklı bence ki düşün 35 haftada doğduğunu kimseyi inandıramazsın sakız olursun elaleme 
(97 puan) tarafından
Biz demeyiz işte büyükler art niyetliler der :) belki tanımıyorum ama kayınvaliden iyi niyetli söylemiştir sonuçta dedikodu yapılsa senin canın sıkılacak gene laf söz sana olacak adama olmayacak . Tabi nasıl söylendiğinede bağlı iftira olarak değilde iyi bir uyarıdır belki
tarafından
Hayır canm kendisi halam olur . Babaanneme gidip önceden yapmışlar bunu demiş . Babaannem delirmiş aklını basina topla düzgün konuş yeğenin o senin gelinin oldu diye kızmış . Kuzenim duymuş o anlattı . Yani daha kimlere böyle demiştir
(97 puan) tarafından
Hahaha derler valla ben evlendikten 2 ay sonra yaptım eşimin ailesi ne gerek vardı niye yaptınız diye laf söylemiş çok :) zaten görüşmüyorduk iyice görüşmüyoruz . Hayır yapmış olsan evlenmeden önce sanki tek yaptın oğlunda yaptı mesela ama bizim buralarda sadece kadın kötülenir ya  Türkiyede yani canım :) bizim oralarda yok böyle şeyler çok
tarafından
Sizin oralar neresi.  Ya çocuk sizin bı de niye yaptınız diye bişey mi var onlar bakıcak sanki
(97 puan) tarafından
Bulgaristan canım :) göçmeniz biz ona göre bile annem 2 ay bekle dedi
0 oy
tarafından
Okadar aklini yemedi ya iftira atacak kadar assagilik bi insan degil ama iftira atanin ustunde atilanin vebali helallik almadan gitmezmis keske iftira atanlar aklini basina alsa 
tarafından
Yok valla canm helallik de istese helal etmem çok çektim çünkü
(3,445 puan) tarafından
Bı sen galdiydin naber:D
tarafından
İyi yavrum senden  naber ugramiyon bu ara yorumlarima :))
(3,445 puan) tarafından
Okeye sardım bu ara onu oynuyom :D
tarafından
Ayyy nefret ediyom su okeyden ben bee de get :)
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Bir iftira atılmadı iki sene oldu çok sükür. Ama kanlı çarșaf gösterisi hala kaldımı çok garip. Oyle birsey denilseydi sen kendi ogluna bak once seninki bakirmiydide benim bekaretimi sorguluyorsun derdim.  Belki ben kocamla koltuk üzerinde ilișkiye girdim. Allah Allah. 
(2,085 puan) tarafından
Valla tuhaf insanlar ya. Beyinde arayacaklarına bacak arasında arıyorlar ya anlam veremiyorum. Allah bize iyiki bir vajinamızı mikroplardan enfeksiyonlardan korumak için zar vermiș onuda üzerimize yıkmıșlar. Vermeseydi ne olacaktı acaba.
tarafından
Canm laf söylemeye yer arıyorlar.  Üstümüze kötü şeyler yıkmaya çalışıyorlar
(2,085 puan) tarafından
Valla Allah herkesi iyi insanlarla karșılaștırsın canım. Kendisi önceden hamile kalıp kayınpederinle öyle evlenmiș galiba. Kendinden biliyo baksana.
tarafından
Dimi yani gormse bı yerden neden aklına takilsn
(2,085 puan) tarafından
Aynen öyle.
0 oy
(550 puan) tarafından
Yaptığım işi falan inkar ettide büyük iftiralar atmadı çok şükür
tarafından
Çok şükür canm . Başına gelmesin
0 oy
(76 puan) tarafından
Benım kaynanam yok canım ❤️
tarafından
Oy ne güzel ne güzel ❤️☺️
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Çocuğu kucağına vermemişim hiç ne zmn istese ya emzirmis yada altıni açma bahanesiyle almışım 
tarafından
Öyle anlamissa iyi olmuş boşver :)
(6,681 puan) tarafından
Eşime ve çevreye öyle söylüyor herksete inanıyor Allah büyük ya elbet hesabını sorar
tarafından
Onları da bulsun inşallah .
(6,681 puan) tarafından
Amn ne diyeyim eşime gelmiş diyor ki ablanın bebeği kaynanasina değil bana düşkün buna seviniyor eşim de onun yavrusu nede olsa demiyor sende kaynannasij kızına kadın ayni şeyi yapsa çeker alırdı ellerinden
tarafından
Amaan cnm herşeyden bişey çıkarıyorlar neymiş çocuğu vermiyormuş saçma sapan şeyler. Takma
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Ben bir yillik evliyken hatirlamiyorum bi sebepten kaynanam bana bagirdi agzina geleni saydi esimde beni savundu niye kizin üstune gidiyorsun dedi görumcemin kocasi da ordaydi kaynanam şu delik tabagini da al evimden defol gitdedi esime delik tabakta onlarda kiz olmadan gelene denirmis esimde o nerden cikti sen benden iyimi bilceksin dedi ve evi terk etmistik yani sen geldiginde kiz degildin demek istedi hic unutmam hakkimida helal etmemm 
(671 puan) tarafından
Neler oluyor bu dünyada vayy be
tarafından
Rezil kadın koçan iyi demiş pislik kadın . Allah belasını versin .
(1,358 puan) tarafından
Aminnnn birgun belasini bulcak zaten oglu iyce sogudu evine gitmez o bize gekdimi eşim eve gelmez
tarafından
İyi valla darısı başıma
0 oy
(748 puan) tarafından
Uyy anam iftiradamı atiyolarr tobee yarabbim ☺️
tarafından
Atarlar canm
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Postlarda da var bana evi ayırmak istediğimde birlik oturuyordum tabi dedi ki evi ayırmandaki amacın evde eşin yokken erkek atacaksın dedi ben şok oldum kaldım sonra baba evine de gelince evi ayırmak istediğimden dolayı geldm millete gelin oğluma yanlış yaptı biz yakaladık anasının evine attık dediler Allah sorsun hesabını 
tarafından
Eşin bişey demedi mi Allah'ın cezası ahlaksız kadın
(3,550 puan) tarafından
Şuan şoklardayım. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
0 oy
tarafından

Yeni evliydik kayinvaldemlerle evimiz ayri fakat yemegimiz bir di sabah gidiyorduk aksam giyorduk sürekli 1 yil sonra ayirdik yeme icmeyi sürekli onlara gitmemizi istiyordu bnde hergün hergün isim var gücüm var nerde gidecem bana diyorduki oğlumla aramı acmaya calisiyorsun diyordu ve o kadar zoruma gidiyorduki ben niye aralarını açayım ki :(

tarafından
Aynı şey bana da söylendi:)) üzülme canm kiskaniyorlar
0 oy
tarafından
Ay çok ayıp bana öyle yapsalar ben de aynısını yapardım. Ben düğünden sonra altınları saklayıp bankaya koymuşum öyle dedi halbuki eşimin abisinin borçları vardı ona vermiştik 
tarafından
Ee geldi mi sonra
tarafından
Aman karıştırma oraları gelmedi para olarak geldi o da eksik geldi eşim safı da benim gönlüm olmadan gitti araba aldı ki arabaya parası yetmedi benim kolyelerimi de sattı sonra arabayı da bi arkadaşı aldı çarptı hurdaya çevirdi paralar böylelikle gitti
tarafından
Ayy çok kötü bir durum ya
tarafından
Napalım nasipte yokmuş Rabbim hayırlısını versin
tarafından
Aynen hayırlısı olsun huzurunuz eksik olmasın da

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 720 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 902 göst.