0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından

Sütü çözdürdüm tadına baktım berbattı poşete koymadan önce baktığımda normaldi biseyi yanlış yapmış olabilirmiyim yoksa bu durum normal mi anneler korktum zehirlenir diye döktüm hepsini 

6 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Nasıl çözdürdün. Dolabın alt gözünde çözülmesi lazımdı 
(554 puan) tarafından
Isıtmadan öncede berbattı en başta cozdururken yanlış yaptım herhalde burda okumuştum akan suyun altında cozdurebilirsiniz diye şimdi dolaba bı tane daha çıkardım inşallah onda bı sıkıntı olmaz
(25,181 puan) tarafından
Yok canım öyle çözdürme sen dolabın altında çözdür dene bakalım. 3 ay durur buzlukta bişey olmaz 3 ayı geçmemişse eğer. Tadı tuhaf olabilir normal süt gibi olmaz ama kötü de değil öyle
(554 puan) tarafından
Dolaptakiler çabuk çözülsün diye dua ediyorum şu an inşallah onlar iyi olur elimde hiç süt kalmadi yoksa su vericem gece boyu aklıma başka çare gelmiyor :(
(25,181 puan) tarafından
Mama içmiyo mu canım
(554 puan) tarafından
Ek gıdaya geçtik ama hiç mama kullanmadik geceleri hep süt veriyodum dün gece su ile idare ettik gece boyu 30 ml su içince kendi kendine uyudu yeniden Rabbim hiç bı anneyi bebeğine süt veremicek halde bırakmasın
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Cok normal tadinin oyle olmasi.Buzlukta 3ay durabilir ve sicak suya koyularak cozdurmeyin buzdolabinin alt kisminda durmasi gerekiyor
(554 puan) tarafından
Çeşme suyunun altinda cozdurdum onun etkisi olabilir mi hızlı olsun diye
(6,189 puan) tarafından
Hayir oyle cozdurmeyin tadini daha da bozar
(554 puan) tarafından
Dolabın alt kısmına koydum bakalım bekliyorum çözülsün diye inşallah içilecek kadar olurlar binanda sütsüz kaldım
0 oy
(124 puan) tarafından
Tadi degisiyor evet bizde başta şüphe ettik ama bozulmuyo
(554 puan) tarafından
Tadını tarif edemiyorum değişik bı tattı sizde de oylemiydi migdem bulandı resmen eskimiş süt gibi değildi ama Allah affetsin igrençti migdem bulandı zehirlenir korkusuyla döktüm
(124 puan) tarafından
Kesinlikle tarif edilmeyen degisik bir koku bozulmayacak sartlarda sakladiginizdan ve cozdurmede bozmadiginizdan eminseniz dokmeyin gunahtir. Yani boyle plastik gibi de degil cok degisik tarifsiz bir koku
(554 puan) tarafından
Hızlıca suyun altında cozdurünce korktum zarar vermesin diye de döktüm açıkçası bilseydim en azından bı içecek mı diye denerdim buda bı deneyim oldu benim için diğerleri normal olur inşallahta karnını doyururum teşekkür ederim
(124 puan) tarafından
Insalah canim bende bebegim 2 bucuk aylikken calismaya basladim süt baya sagip koyuyordum o yuzden biliyorum
(554 puan) tarafından
Rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun
0 oy
(731 puan) tarafından
Buzluktan çıkarılan süt buzdolabına koyun buzdolabı ısısında çözülmesini bekleyin sonra sıcak suyun içinde ısıtın.Sütü 1gun önceden çıkar ertesi güne ancak çözülüyor besin degerinide kaybetmemiş olur
(554 puan) tarafından
O kadar vaktim yoktu elimin altında o an sadece çözülmemiş süt ve su vardı hemen olur sandım olmayınca suya talim olduk şu an yine süt yok bu sefer yiyebilcegi bir sürü şey var ama geceleri hep sütle beslendi nasıl yapicam bilmiyorum su ile atlatırız inşallah
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Normal canım kusmuk kokusu ve tadı oluyor kötü oluyor ama bozuk değildir.
(554 puan) tarafından
Verilebilir yani bebeği zehirlemez değil mi gerçi tekrar cesaret edemiyorum mecbur kendi çözülsün diye beklicem ama onun tadıda mı kötü olur
(1,404 puan) tarafından
Yani olur evet ilk anne sütünün tatlılığı kalmıyor. Zehilenmez canım verebilirsin. Dondurucuda 3 ay dolapta 3 gün( ben en fazla 24 saat bekletiyorum) oda ısısında da 24 saat bekleyebilir) bir video izlemistim anne sütünün cozuldukten sonraki kusmuk tadının ve kokusunun gitmesi için cezvede hafif cizlatmak o kötü tadı gideriyormus katnatmayacaksin ama hafif isitcaksin ne kadar doğru ne kadar sağlıklı bilemem bı araştır istersen
(554 puan) tarafından
Bı deneyeyim çöpe dokmekten iyidir çok teşekkür ederim :)
0 oy
(2,587 puan) tarafından
:) ilk cozdurup içirme ye çalıştığımda bende aynı şekilde bozuldu zannetmiştim ama sonradan araştırdım ki poşet tadını alıp dondurup geri çözüldüğü için tadı değişiyormus tabi oğlum icmemisti o kadar sütü tadını beğenmeyip
(554 puan) tarafından
1 hafta kadar mecburuz o zamana kadar idare edebiliriz inşallah :(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
+3 oy
14 cevap 568 göst.
0 oy
7 cevap 1,017 göst.
7 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,825 soru

24,377,268 cevap

348,416 kullanıcı

...