0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşiniz oynuyor mu para kazanıyor mu napiyor o o parayı başına bir bela geliyor mu neticede haram kumar demek ya hani..? 

7 Cevaplar

0 oy
(122,990 puan) tarafından
bizim evde oyle seyler oynanmiyo kiz
-Reklam-
0 oy
(924 puan) tarafından
Eşim oynamıyor aama eniştem oynuuor 4 bin  maaş alıyor eve 2.500 kalıyor vergiye kestiler diye yalan söylüyor kendi kardeside görmüş koz kardesimde oynadığını gornus ayda yılda bir tutturuyor kaybettiği kazandığından çok haram ya evin riskini iddia ya verilmez 
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Hiç doğru bulmuyorum o tür şeyleri ya evinin rızkını boş yere heba etmek başka bişey değil
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Oynanmaz bizde öyle haramlar
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Canm eşim oynamaz çok şükür kayınbaba oynamış eskiden şimdi devam edermi bilmem hayvanları telef oluyor 

Tanıdık biri oynar halada oynar kazanır valla iki evladını kaybetti 

Abim oynardı para kaybetti daha kimleri sayayım kim oynarsa ya evladında yada kendinde buluyor Rabbim evime nasip etmesin öle para 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Arkadaşımın eşi oynardı,hatta burada sormuştum nasıl bırakabilir diye. Ne yazıkki çözümü yok. Psikiyatriye gidiyorum diyordu en son. Memur kendi sadece kira ve faturalari ödüyor onun haricinde 5 kuruş paraları kalmıyor.. O kadar maaş almasına rağmen bebeği başkasının kıyafetleri ile büyüyor. Yani 10 veriyorsa 20 kaybediyor. Kazandığı da haram.. evin bereketi huzuru kalmıyor.. 
0 oy
tarafından
Haramda huzur arayana huzur haram olur kim haramdan hayir gormuski hamd olsun esim bir kez haram gecirmedi bogazimizdan tek sevdigim yönüde bu zaten harami helali biliyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 164 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 403 göst.
25 Şubat 2022 Aile kategorisinde Esra2121 (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 453 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 656 göst.