Hanimlar 1 buçuk yıldır evliyim 36 haftalık ikizlere hamileyim bu hamileligim boyunca burnumdan getirdi esim agzi cok bozuk aşırı kıskanç herseyden kısıtlıyor beni napacagim hakkında hiç bir fikrim yok ama aklım olsaydı evlenmezdm :(((
Benim eşimde ilk zamanlar öyleydi ne bi komşu ne bi arkadaş sadece kendi izinli gününde cıkardık ama cok şükür düzeldi şimdi hiç karışmaz sizde yeni sayılrsınız inşallah düzelir bol bol dua edin
benim esim kadar kiskanc mi? dun geliyorum dedi hende bekledim evde kapiya cikip nie yola yurumemisim diye kavga cikardi abimden kiskanir. kendi ailesiyle kimseyle konusturmaz yigenim var askim benim diye severim bebek ondan kavga cikarir. cok iyi anliyorum seni. basit seyler gibi gozukuyor ama maf ediyor
Eşinizin kıskançlık sebebi ne acaba size olan güveni mi yoksa esinizin bir hastalık hali mi
Sabret canim bnm esimde ilk zmnlar öyleydi sonra düzeldi
Ayyy kiskanc erkek cekilmiyo ablamin kocasi allh düşmanıma vermsnnnnnnnnnn yaaaaaaa inan ki senin kocan ne kdar kisknc olsa ablamin kocasininyaninda sönük kalr yani soyle birsey diyim ewin icinde ki perdeler de heo guneslik var asla esortman giymesine izin vermez ya biri gelrse diye ya daha neler nelr
Benim esimde kiskanc malesef en baslar da daha beterdi ama yavas yavas asiyoruz cok sukur insallah zamanla sizde asarsiniz
Bakara suresini evde aç dinle her yerde yüksek sesle. Allah eşine akıl fikir versin kuzum sana da sabır
403,658 soru
12,093,779 cevap
36,388 kullanıcı