0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (813 puan) tarafından
Kızlar ayın 24üne randevu aldım derecem baya ilerlemiş dereceli gözlük kullanan varsa optiğe eski gözlüğü verip yeni gözlükten indirim yaptırabiliyomuyuz ? 

Kardeşim öyle bişey demişti ama buradan da bir sorayım dedim 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,952 puan) tarafından
Çerçeveni degistirmezsen sadece cam parası verirsin canım. Ama eski gözlüğü verip yeni gözlükten indirim olduğunu duymadım.
(813 puan) tarafından
Evet onu biliyorum eski gözlüğümüde kardeşime vermiştim hatta camını değiştirip kullansın diye
Ama inşallah benim dediğim gbide oluyodur
(4,952 puan) tarafından
İnşallah oluyordur. Geçen gün atasunda bi cercece sordum 300 dedi :((
(813 puan) tarafından
Ay bende atasuna gitmeyi düşünüyodum ya zaten benim sadece 300 tl param var çerçeve alsam cam alamam (ಥ﹏ಥ)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben de aldım geçen yaz ama hiç öyle birşey demediler canım sor yine de
(813 puan) tarafından
Sorayım canım oluyordur inşallah
tarafından
İnşallah canim
0 oy
tarafından
Gozlukte indirim eski al yeni gotur oluyomu gı hic duymadim 
(813 puan) tarafından
İnşallah oluyordur ya çok pahalı valla
Gözü bozuk olmak çok kötü bişey
tarafından
Bende haftaya gidiyorum sanirim bende camekanli olacam yakinda baya baya uzagi bulanik goruyorum cunku :)
(813 puan) tarafından
Tvdeki Yazıları okuyamıyosan geçmiş olsun artık sende körsün :D
Ben 8-9 yıldır kullanıyorum bir parçam artık gözlüğüm
tarafından
Kör dime bağaaa :)))
(813 puan) tarafından
Ahaha sory :D
0 oy
tarafından
Hic duymadim anca cerceve parasi vermek istemiyorsan eski cercevene yeni cam taktirabilirsin 
tarafından
Tamamda 5 bin tl ye de var cerceve markasina bagli devlet karsiliyor onlardan alirsin benim cam pahaliydi inceltme oldugu icin
(813 puan) tarafından
Hmm anladım canım ben camda inceltme yaptırmıyodum ama derecem çok yülseldiyse yaptırırım herhalde yuvarlak gözlük kullanıyorum şuan kullandığım bile biraz çıkıntılı camı
tarafından
Benimde cam kalin oldugu icin nekadar inceltilebiliyorsa o kadar inceltiyorum. Hoş olmuyo. Ben kemik çerceve alacam metal gibi olandan
(813 puan) tarafından
Benimki de siyah metal
Al sende pahalı ama baya dayanıklı kaç kere yamuldu elimle düzelttim camı çıktı geçen gün taktım hiçbişey olmuyor metallere
tarafından
Yaaa alayim.ozaman ya.
0 oy
tarafından
Ben hiç duymadım öyle bişey canım ailecek gözlüklüyüz kurum hakkın varsa kurumdan yeni çerçeve alabilirsin 
(813 puan) tarafından
Bizde ailecek gözlüklüyüz kardeşlerim lenste kullanıyo ama ben kullanamıyorum
Erkek kardeşim dedi bunu inşallah vardır öyle bişey canım
Özel cam çerçeve kullanıyorum ondada indirim oluyomu ki
En son gözlük alalım 2 seneyi geçti
0 oy
(6,793 puan) tarafından
Ilk defa duydum canım benimde dereceli gözlüğü değiştirdim felan hiç indirim yapan olmadı 
(813 puan) tarafından
Valla 8-9 senedir kullanıyorum bana da indirim yapan olmadı ama kardeşim söyledi doktora gtcem deyince bende bir yapan varsa tam öğreneyim dye buraya sordum
0 oy
tarafından
camları 6 ayda bir değiştirme hakkin var diye biliyorum  çerçeve değiştirirsen tekrar ücret alacaklardır 
(813 puan) tarafından
Camıda çerçeveyi de değiştirelim 2 yılı geçti canım ikisinide özel olandan  kullandığım için cama da ücret ödüyorum
tarafından
hm cam da özel nasıl kabul ediliyor benim çerçeve de özel devletin verdikleri değil ama ilk alırken cama ücret ödemedim şimdi tekrar gitmeyi düşünüyorum bende ama cerceve ayni cam değişir büyük ihtimal baya oldu gitmeyeli cama ücret mi öderim yuvarlak gözlüğüm
(813 puan) tarafından
Devletin verdiği camı taktırırsan ödemezsin özel cam istersen ödersin canım özeli devlet karşılamıyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 216 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyrazlina22 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 337 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimin annesi (10,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 277 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,166 cevap

36,597 kullanıcı

...