Ben aslen agriligim kutahyaya gelin geldim yasim 19 3 yilik evliyim 53 gunluk prensesim var ya siz kizlar nerden katiliyorsnz yasiniz kac cocugunuz var Rabbim kimseye evlat acisi gostermesn insalalh dert verip de derman aratmasn insallah
Masallah çok kucuk yasta evlenmiş anne olmussun
Beb 26 yasindayim 35 haftalik hamileyim rabbim bagislarza 4 yillik evliyim
Bende mardinliyim mersine gelin geldim Adana ceyhanda yaşıyordum 20 yaşındayım 2 sene 9 aylık evliyim bi boş gebeligim var 2 sene öncesinde Rabbim nasıp ederse oğluşu mu bekliyorum 22+4 olduk hayırlısıyla
Azəriyəm canım.Azərbaycanda yaşayıram.36 yaşındayam. 4cü övladıma 32 həftəlik hamiləyəm. İlk övladım qızım 13 yaşda,oğlum 9 yaş,balaca qızım 3 yaşda. İnşallah balaca oğlum da martın 7-10 arası doğulacaq
Amin canim Rabbim cocugunu bagislasin Bende çorumluyum Ankaraya gelin geldim yas 21 2 bucuk yildir evliyim malesef bebisim yok
Amin ♡
Bende aslen aksarayliyim ama istanbulda yaşıyoruz 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim ikinci kez kızım olacak : )
Ben rizeliyim Erzurum'a gelin gttim ama Rize de yaşıyoruz 22 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim
35+6 haf.hamileyim
Amin canım Sinopluyum Ankaraya geldim 23 yaşındayım 9 aylık evliyim 14 günlük oğlum var :)
Amim canim bende kayseriliyim 1yil 2 aylik evliyim. 28yasindayim suan 15haftalik hamileyim. Daha once 31 haftalik bebgim oldu kaybettim Rabbim hemen geri nasip etti cok şükür. InsAllah hepimiz saglikli sihatli gebelik yasariz kucagimiza aliriz.
Amin canım. Rabbim hayirli saglikli eylesin bebeklerimizin bizleri hayatlarımizi İnşallah .:)yaşım 24 bir senelik evliyim ve 19haftalik hamileyim.Hatay da ikamet eidyoruz;)))
Nasıl yani 16 yaşında çocukken mi evlendinix
Bende Kütahya geliniyim
Bende 20 yaşındayım 5 aylık oğlum var şükür :)))
Bnde 23 yaşındayım yeni evliyim 4,5 aylık ve kızım olacak 4,5 aylık hamileyim bnde mersinliyim ve Mersin'de oturuyorum inşallah kizimi Mayıs sonu kucağıma Alacam :)
Diyarbakırlıyım 11 aylık evliyim 11+2 günlük hamileyim ilk gebeliğim 22 yaşındayım
Bursa da oturuyorum canım 19 yaşındayım bende 6 günlük prensesin var :)
Kayseriliyim konyada yasıyorum 4.5 yıllık evlıyım 10+4 de hamileyim.İlk gebeliğim.memnun oldum.
Amin canım benim❤ Ben malatyalıyım eşim samsunlu ben mayıs da 19 olacağım eşim ekim de 24 olacak :) 1 sene 3 aylık evliyiz 6 buçuk aylık gebeyim :)
Bende urfaliyim 18yasindayim bir buçuk senedir evliyim 37 haftalık hamileyim oglusumuz olucak
1,493,201 soru
24,397,996 cevap
349,911 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın