Merhaba Hanımlar direk konuya girmek istiyorum ben 1 yıllık evliydim birlikteliğe gittim psikolojik baskı ile istemeyerek 9 aydır kaynanamlarla oturuyoruz kayınvalidem kaynım kayınbabam var onlarla birlikte oturuyorum açıkçası zorlanıyorum çünkü kaynanam benim iyiliğimimi düşünüyor bilmiyorum kadın sürekli bana sen geç kızına bak kızım 5 aylık diyor ben de sürekli odadayım odadan çıkmıyorum bir iş falan da yapamıyorum yer değiştirirsek kızımı ona versem ben ev işlerini yapsam kadın 10 dakika sonra kızı geliyor veriyor bana kız durmuyor diyor. eve de hasta oldum strese girdim birazcık da psikolojim bozuldu ailemin evine geldiğim zaman sürekli ayrılmak istediğimi ve sorunlar yaşadığını söylüyordum anne olmuyor beni ayırın annem babam bana dayan diyordu hani belki ev sahibi olursun ileride tabii birikim olmuyor Cat pat işte TOKİ aldığımız için borç ödüyoruz neyse kızım 5 aylık anneannesini o günü görünce bağırmaya ve birinin kucağına verdiğim zaman kızım hemen ağlıyor bağırıyor ve insanlardan korkmaya başladı. çünkü gezdiremiyorum gezmem de hani saatlik diye yani bir süre sonra eve gelmem gerekiyordu sürekli de gezemiyorum olmuyor yani eşimde bana hayır ayrılmayalım bu evde kalalım belki ilerde bu ev bize kalır gibi cümleler kullanıyor ben ise istemediğimden dolayı sürekli kavgalar ediyordum sonunda ailemin evine geldim ve bir haftadırlı ailemin evindeyim evimi ayırsam eşim bana yine kızacak yine belki de bilmiyorum ama bak yine psikolojik baskı yapacak senin yüzünden geldim ben ailemi orada bıraktım geldim diyerekten ayırmasam da ben 2 yıl sonra ne olacağım kızım 2 yıl sonra ne olacak bilmiyorum en son eşimle görüştüğümüz zaman ailemin yanında bana bağırdı saygısızlık yaptı ailemin yanında beni küçük düşürdü şerefin varsa boşanma davasını verirsin boşalırız ben ailemi babamı bırakmam ben onlari atmam gibi cümleler kullandı yani yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal meselesi ne yapacağımı bilmiyorum buna bir akıl verir misiniz biraz uzun oldu kusura bakmayın. şöyle bir şey de eklemek istiyorum en son eşime telefon görüşmesinde dedim ki ona tamam bu evde kalalım belki bu ev bize kalır geleceğimiz güzel olur a ma hani ya olmazsa tekrardan Ahmet 2 yıl sonra çıkalım olmuyor dediğim zaman bana kızmaya başladı dedi hani sen farklı düşünceler deydin dedi bana ben sadece 2 yıl sonra çıkarsak yine aynı şekilde baskı yapar mısın diye sordum ihtimal verdim kararımı evde kalmaktan yanaydı ama şimdi değil ve olayı çok farklı yerlere getirdi sanki ben aileni git sokağa dermişim gibisinden ben o evden ayrılmak istiyorum demişim sanki tekrardan kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim
1,489,468 soru
24,344,479 cevap
346,184 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın