Eşimle sevgiliylen kardesim kuzenim vs gelmisti ben ogrenciydim esimde kalmaya gittik. Esim recidence da kaliyirdu boyle bi katta 8 daire var kalabalik bi yer. Gece bi cayirti koptu korktuk kalktik su borusu patlamis bizim kapinin ordaki neyse suyu hallettiler falan baya bi uzun surdu. Uyuduk sabah baktim kapi caldi. Eşimin sesi geliyor biriyle konusuyor su borusu meselesi sandim sonra baktim kız sesi. Kardesim dedi koş. Eşim kapiyi tam acmamis boyle minicik açmış kiz birseyler diyor. Attim geri eşimi nedim buyrun. Ay kafami bi indirdim kızın ustunde tek atlet vardi da altinda tek külodu. Şok şok şok. Diyorki gece arkadasimda kaldim hangi evde oldugunu bilmiyorum sabah uyandigimda merdivendeydim evi bulamiyorum. Yalan atiyor yani. Asagida guvenlik var dersinki ben falancanin evini ariyorum. Hic bilmedigin bi kapiyi mi calarsin. Ha diyelimki çaldin. Bizim kapida erkek ayakkabisi var sadece komşuda kadin terligi var. Onu calarsin demi. Bu kız eskort ve boyle yerlerde gezip müşteri avliyor. Kiza gittim eşofmanimi verdim. Dedimki giy bunu in guvenlige kapıyı kapattim hemen guvenligi aradim gitmemis guvenlige guvenlik bunu buldu neyse. eşimi yani o zamanki sevgilimi bi guzel dövdüm(ŞAKADAN TABİ KI . Neyse testi kirilmadan ben önlemimi aldim. Garibim kafasini bile uzatmamis bir karış açmış kapıyı uyku sersemi. Hayatimda yaşadığım en ilginc olaylardan biriydi. Sizin kapiniza da boyle gelirlerse hemen acıyıp inanmayin. Bi arkadasta benzer birsey yaşamış ordan aklima geldi paylaşmak istedim