0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
13 aylık kızım grip oldu sürekli burnu akiyor gözleri sulanmaya basladi arada hapsiriyor çocuk doktoru kongest pediatrik şurup sabah akşam yarım ölçek ver dedi iyi gelcek sanki şurup ama onun dışında ıhlamur kaynattim içmiyor yarım çay bardağı zorla icirdim gece burun tikanik oluyor ne yapabilirim tıkanık olmasa şıp şıp akiyor  gece ne yapabilirim

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
18 aylık oğlum da aynı sabahtan beri hapşurıyo burnu akıyo 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Cocuk içerse eğer şunu yapın

1 bardak Ilık su

1 adet Limon

1 kaşık bal

Karıştırıp cocuga verebilirsin

Ilık duş aldırabilirsin nefesini açar 
(669 puan) tarafından
İcersi serin dha kotu olur diye yıkamaya cesaret edemedim duş aldirmakta iyi gelir aslında ama ne biliyim canm ya
tarafından
Ona göre giydirirsin üşümez canım benım ıkı aylık kızım var duş sonrası kurutma makınası ile ısıtıyorum üşümüyor sende öyle yapabilirsin
(669 puan) tarafından
Eşimde diyo icerleri soğuk diye dha bugün konustukta dedim duş aldirinca uyuturum en azından üstü örtülü olcak sicak sicak yatar öyle yaparim bnde canım aynen
tarafından
Dediklerimi yap canm  Çocuk iyileşir inşallah
(669 puan) tarafından
Sağol canım inşallah ya
+1 oy
(5,724 puan) tarafından
Odasina soğan koyun canım zeytinyağı ile masaj yapıp sicak havlu koyun göğsüne ıhlamur da iyi gelir geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 133 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Evlatlarimherseyim (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 51 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu

412,494 soru

12,418,683 cevap

45,118 kullanıcı

Kategoriler

...