0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından
Meraba güzel anneler ben doğuluyum annemin 8 cocugu kaynanamin 10 cocugu 1 kayinimin 10 görümcemin 11 digerleride o aralikta çocuklari var ben 6 yildir evliyim 10 aylik bir tane oglum var şuan düşünmüyorum tabiki ama çevrem sanki en az 5 tane yapacakmisim gibi bakiyor bnm oglum cok yaramaz bakmakta cok zorlaniyorum gezmeyide seven bi insanim sizce çevreme bakip hareketmi etmeliyim yoksa kendi hayatimami bakmaliyim bana şimdi lazim degil ama ilerde çok lazim oluyor evlat anlamadim bişey

35 Cevaplar

0 oy
(13,440 puan) tarafından
Çocuğuma bakıyorum yetebilir miyim diyorum bir ikinciye sonra yetemem diyor ve geri basıyorum benim için ölçüt bu 
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından

Paşa soyu sanırım o yuzden 10 15 yapıyorlar :)kusura bakmayin cahillikten başka bisey değil imkan vardir anlarım ama o kadar çocuğa bir kadının ne bedeni ne ruhu kaldiramaz

tarafından
Bencede cahilllik doğurup saliyorlar merak ediyorm en büyüğü kaç yaşında ve eğitimi nasıl maddi manevi yanında oldular mi ??? Hayır tabi kiii sadece doğurur doğurmaz ikinciye geçmişler
(7,619 puan) tarafından
Üzülüyorum cok hemde eğitimsizlik cahillik bi söz var tabiri caizse Akıllı insan işiyle akılsız insan esiyler uğraşır dogru söz
0 oy
(1,619 puan) tarafından

Okuyunca maşallah dedim o ne öyle kız :O 10 ar 10 ar benim kayinvalidemde doğulu kardeşlerinin falan çok ta kendinin 4 çocuğu var onlarında 1 er :D arada laf çakar millet 3 5 doguruyo bizimkileri 2 yi zor yapiyo diye eltim de bende büyükler 10 yaşındayken yaptık ikinciyi Allah olmayana versin az olsun düzgün bakılsın diye düşünüyorum ben

0 oy
tarafından
Bende doguluyum annemin 7 cocugu kaynanamın 11 cocugu  babaannemin 18 cocugu var fakat ben hayatta 2 den fazla yapmam çunki böyle bi dönemde en fazla 2 çocuk bakılıp yetiştirilir millete bakıp çocuk yapma sakın sonradan çıldırırsın yeminlen
0 oy
tarafından
İleride evlat fian lazım olmaz şimdi ki zaman da zor çocuk yetiştirmek habire başka başka hastalıklar çıkıyor sen kendi aile planlamanın kendin yap bırak çevreni isteyen doğursun
0 oy
(963 puan) tarafından
Onlara.neymis onlarmi bakcak sakin kuzum bak haaa millete bakma sen
0 oy
(10,256 puan) tarafından
Vala bende doğuluyum benle aynı yılda evlenenler 5 tane yaptı 6 buçuk yıldır evliyim 2 tane çocugum var elaleme göre mş yapılır çocuk 
0 oy
(679 puan) tarafından
Cocuk baskalarina gore yapilacak bisey degik ben tek cocuk taraftarida degilim  ama cok oluncada hangisine yetiseceksin bir iki taneyle ilgilendigin gibi olurmu
0 oy
(266 puan) tarafından
Kesinlikle millete bakma. Hayat artık çok zor o çocukların geleceği daha önemli. En fazla iki benim fikrim. Çocuğa gelecek vaat etmek gerekiyor. Kendini yıpratma 
0 oy
(245 puan) tarafından

Şimdi lazım değil ilerde lazım derken :ermm:?

0 oy
(13,618 puan) tarafından
Hepsine iyi bir eğitim gelecek bakım verecekseniz tabiki yapın ama bunları yapamicaksaniz gerek yok
0 oy
(931 puan) tarafından
2 ewliligim suan 3 hamileyim esimle bnm cocuklarin toplami 6 olcak ins bunla bir 2 3 tane daha istio esim hele gelsin 1 tane daha yapcam kiz cok istiom ama baska yapmam ytr
0 oy
tarafından
Etrafım dakilere bakarsam 10 15 tane çocuğum olur :D agsgga

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 641 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozge6561 (8 puan) tarafından soruldu

412,448 soru

12,417,085 cevap

45,060 kullanıcı

Kategoriler

...