0 oy
262 göst.
Aile kategorisinde (262 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim görevi gereği yurt dışında kızlar mesleğe başladığından beri 3 4 seferdir hiç ailesiyle bayram yapmadı. Bende ilk kez ailemden ayrı bayram geçirdim geçen sene ve çok uzaktaydik iznimiz olmayınca da gidemedik. Neyse bu bayram izin çok olursa bayrama burada kalıp eve öyle gidicez. Görevden gelmiş olacak eşim bayrama kadar yani. Sürekli bayramda ailemin yanjnda olmak istiyorum kaç bayramdır ayrı geçiyor dedi durdu benimde ailemden ayrı ilk bayramimdi ama hiç öyle bişey demedim evet üzüldüm ama eşim artık benim ailem o yanımda olduktan sonra uzaklarada alışırım diye ona belli etmek istemedim. Ama sürekli bu bayram için ailesinin yanında olmak istediğini dedi durdu. Bende evde de kızınla ben olacam ama ailen sayılırız üzülme bu kadar dedim güldüm belki bozulduğumu biraz anlar diye. Ve o ailen sayılırız  mesajıma hiç bişey demedi. Biraz kırıldım. Bişey demedim ona ama sizce ben mi abarttım.

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Annesi yani , evlendi diye ozlemesin mi. Evlendiğimiz kişinin bütün sevgisine sahip olamayız ki, olmamalı da zateb. Anne ayrı eş ayrı çocuk ayrı. Seni görmeden oraya tek gitse neyse de sonuçta beraber olacaksınız
(262 puan) tarafından
İyi de ben annesigile gitmesin demedim ki. Sürekli ailem diyince bende ben senin için uzaklara ailemden ayrı bayram geçirmeye katlandim demek istedim. Evde de biz varız ailen sayılırız dedim ailen sayılırız lafıma bişey demedigi için bozuldum. Lütfen farklı yönlere cekmeyin
tarafından
Yine alınganlık ediyorsun ama neyse :)
(64 puan) tarafından
Ailen sayılırız diye bişey yok kuzum ailesisinz zaten kendi kendini ayrı tutma. Sen kendini dışlama. Erkekler anlamaz öyle laf dokundurmadan falan
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Sizi daha cok gorur.Aileaini de bayramda bi gormek istemis yazik.dert etmeyin bence.
(262 puan) tarafından
Kızlar hepiniz yanlış anladınız malesef ben ailesini görmesine bişey demedim ki:) ailen sayılırız bizde dedim ve ailen sayılırız lafıma bişey demedigi için bozuldum
0 oy
tarafından
Kalabalık bayramları özlemiştir belki adam, yani bende diyorum çok şükür ailemle olacağım bu bayram diye. Çekirdek aile kadar geniş ailede önemli bence özlüyor insan 
(262 puan) tarafından
Ben bayramı orada geçirmek istediği için bişey xemedim ki ailen sayılırız dedim ve o bu lafıma bişey demedigi için kirildim
tarafından
İşi vardır belki ondan dönmemiştir
(262 puan) tarafından
Başka mesaj yazdı ama arkasından
tarafından
Valla bilemiyorum ki canım bir şey derse tartışırsınız diye düşünmüştür belki olau büyüsün istememiştir
0 oy
tarafından
Boşuna alınganlık yapmışsın eşine hak ver senin yanında en azından kızın var o ise bambaşka bir yerde
(262 puan) tarafından
Hamileyim daha bende. Özlüyorum bende onu 2 aydır bir kere bile görmedim belkide özlediğim için alınganlık yapıyorum bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 403 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
12 cevap 329 göst.

404,042 soru