Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sizce alınganlık mı yaptım
0
oy
262
göst.
19 Haziran 2021
Aile
kategorisinde
yagmurzamani
(
262
puan)
tarafından
soruldu
19 Haziran 2021
yagmurzamani
tarafından
düzenlendi
Eşim görevi gereği yurt dışında kızlar mesleğe başladığından beri 3 4 seferdir hiç ailesiyle bayram yapmadı. Bende ilk kez ailemden ayrı bayram geçirdim geçen sene ve çok uzaktaydik iznimiz olmayınca da gidemedik. Neyse bu bayram izin çok olursa bayrama burada kalıp eve öyle gidicez. Görevden gelmiş olacak eşim bayrama kadar yani. Sürekli bayramda ailemin yanjnda olmak istiyorum kaç bayramdır ayrı geçiyor dedi durdu benimde ailemden ayrı ilk bayramimdi ama hiç öyle bişey demedim evet üzüldüm ama eşim artık benim ailem o yanımda olduktan sonra uzaklarada alışırım diye ona belli etmek istemedim. Ama sürekli bu bayram için ailesinin yanında olmak istediğini dedi durdu. Bende evde de kızınla ben olacam ama ailen sayılırız üzülme bu kadar dedim güldüm belki bozulduğumu biraz anlar diye. Ve o ailen sayılırız mesajıma hiç bişey demedi. Biraz kırıldım. Bişey demedim ona ama sizce ben mi abarttım.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
+1
oy
19 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Annesi yani , evlendi diye ozlemesin mi. Evlendiğimiz kişinin bütün sevgisine sahip olamayız ki, olmamalı da zateb. Anne ayrı eş ayrı çocuk ayrı. Seni görmeden oraya tek gitse neyse de sonuçta beraber olacaksınız
19 Haziran 2021
yagmurzamani
(
262
puan)
tarafından
yorumlandı
İyi de ben annesigile gitmesin demedim ki. Sürekli ailem diyince bende ben senin için uzaklara ailemden ayrı bayram geçirmeye katlandim demek istedim. Evde de biz varız ailen sayılırız dedim ailen sayılırız lafıma bişey demedigi için bozuldum. Lütfen farklı yönlere cekmeyin
19 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yine alınganlık ediyorsun ama neyse :)
19 Haziran 2021
Unalgll
(
64
puan)
tarafından
yorumlandı
Ailen sayılırız diye bişey yok kuzum ailesisinz zaten kendi kendini ayrı tutma. Sen kendini dışlama. Erkekler anlamaz öyle laf dokundurmadan falan
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
19 Haziran 2021
Cerencim35
(
402
puan)
tarafından
cevaplandı
Sizi daha cok gorur.Aileaini de bayramda bi gormek istemis yazik.dert etmeyin bence.
19 Haziran 2021
yagmurzamani
(
262
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızlar hepiniz yanlış anladınız malesef ben ailesini görmesine bişey demedim ki:) ailen sayılırız bizde dedim ve ailen sayılırız lafıma bişey demedigi için bozuldum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kalabalık bayramları özlemiştir belki adam, yani bende diyorum çok şükür ailemle olacağım bu bayram diye. Çekirdek aile kadar geniş ailede önemli bence özlüyor insan
19 Haziran 2021
yagmurzamani
(
262
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben bayramı orada geçirmek istediği için bişey xemedim ki ailen sayılırız dedim ve o bu lafıma bişey demedigi için kirildim
19 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İşi vardır belki ondan dönmemiştir
19 Haziran 2021
yagmurzamani
(
262
puan)
tarafından
yorumlandı
Başka mesaj yazdı ama arkasından
19 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla bilemiyorum ki canım bir şey derse tartışırsınız diye düşünmüştür belki olau büyüsün istememiştir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Boşuna alınganlık yapmışsın eşine hak ver senin yanında en azından kızın var o ise bambaşka bir yerde
19 Haziran 2021
yagmurzamani
(
262
puan)
tarafından
yorumlandı
Hamileyim daha bende. Özlüyorum bende onu 2 aydır bir kere bile görmedim belkide özlediğim için alınganlık yapıyorum bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
173
göst.
Ben mi alınganlık yaptım sizce..eş hakkında
22 Ekim 2023
Diğer
kategorisinde
Sumeyyeali
(
1,308
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
18
cevap
403
göst.
Çok mu alınganlık yaptım acaba ?
17 Ocak 2022
Diğer
kategorisinde
Umutsuzzz
(
118
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8
cevap
203
göst.
Alınganlık Yapmakta Haksız Mıyım?
13 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Ikraybukem.23
(
179
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
tavsiye-fikir
can-sikintisi
0
oy
12
cevap
329
göst.
Arkadaşımın tavırlarına karşı ben mi Alınganlık ediyorum?
7 Kasım 2024
Aile
kategorisinde
tugceceribassss
(
195
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek
404,042