0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamileyken tatile giden varmı kızlar denize girilir mi eşim gitmeyi çok istiyor gidelim diyor tabi bende çok istiyorum en çokta denize gitmeyi ama şuan 5 aylık hamileyim kurbandan sinra girmeyi düşünüyoruz Fila kiralicaz ama ben ozmamana kadar karnım çok büyür  ve sıkıntı yaşarım diye düşünüyor um sizce napsam ya gidenler varsa beni bir aydınlatır mısınız ❤️

7 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Bende gitmek istiyorum dogurmadan ama ben 36 haftaligim biraz zaman ayarliyamadik ve suan yakinimizdaki yerler fiyat cok ucuk cok uzun yolculuktan da ben cekiniyorum imkanin varsa git valla denize girilirde havuz yasak ama villada havuzu yeni doldururlarsa temizliginden emin olduktan snra bsey olmz
tarafından
İki yildir gidelim diyoruz bir türlü olmadi eşim bu defa kesin gidicez ben daraldim diyir ama kurbandan sonra bende baya zorlanirim gibi geliyir bana ya  ben direk denize gitmek istiyorum ahhah ama eşim kalabalık ortama sokmak istemiyor ama havuza girmem dediğin gibi temizlenmese
-Reklam-
0 oy
(790 puan) tarafından
Fırsatın varken git hiç bir şey olmaz. 41. Haftaya geldim doğursam da 40 ı çıksa tatile gitsem diye dört gözle bekliyorum :D
tarafından
Ya okadar diyorsun ahahah inşallah sağ Salim kucağına alırsın canım
0 oy
tarafından
Ben gittim canım ama tatile değil bizim burada deniz var oraya girdim Allah'a şükür bir sıkıntı yaşamadım. Baya da böyle 34-36 haftalıkken gittim yüzdüm felan iyi geldi
tarafından
Ya hadi inşallah bende büyük ihtimal 30 olurum ozmaan canım
0 oy
(65 puan) tarafından
9 aylığım antalyada yaşıyorum denize giriyorum sıkıntı yaşamadım.
tarafından
Ay maşallah inşallah bende gircem ahahah
0 oy
tarafından
Gecen yaz gitmistik komsumun kardesi 7 aylik hamileydi hemsire kendisi girmedi denize mikrop fln kaparim hic riske atmim dedi sen bilirsin 

Bide sen HayDay mi oynuyon kiz bizde oymuyoz buradan kızlarla mahallemiz var 
0 oy
(11,959 puan) tarafından
Gittim 17 haftalıktım cokta iyi oldu güzel oldu mis oldu =) 
0 oy
tarafından
Şuan ege ve marmarada deniz salyasi var deniz aşırı pis. Temiz bir yer bulursan gidebilirsin tabiki bi zarari yok havuza girme ama temiz denize gir

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 520 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
8 Eylül 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Nazenin premses (9,816 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,551 göst.
3 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Endora (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 488 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,807 soru

23,597,366 cevap

305,838 kullanıcı

...