0 oy
284 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (942 puan) tarafından
Hangisi iyi? Alman aşısı için yani biontech için onu bulan insan bile daha kendi olmamış ,2 sene sonra yan etkilerini gösteriyormus diye duydum sinovac öyle değilmiş bağışıklık için iyiymiş öylemi kizlar sizce hangisi

11 Cevaplar

+2 oy
(14,545 puan) tarafından
Selin bugün oldu bekleyelim bikac gün içinde olmezse onu oluruz :D
(13,304 puan) tarafından
Ben de oldum Merve :D biontech hem de
(14,545 puan) tarafından
Valla korona çok zor, ne aşısı denk gelse olucam :D
(13,304 puan) tarafından
İlk bize de öyle dediler Merve ne bulursanız onu olun önemli değil ikiye çıkınca seçenek biontech dediler.
(135,753 puan) tarafından
kim dedi asli
(13,304 puan) tarafından
Annem hastanede imminoloji mikrobiyoloji de çalışıyor en başından beri olayın göbeğinde kuzum hocalar dedi prof doç hepsi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biontrch asisini iki turk bilim insani gelistirdi nasi olmamislar ben hic duymadim oyle birsey
0 oy
(3,754 puan) tarafından
İkisininde yan etkileri aynı farklı bir yan etkisi yok sinovac daha iyi bağışıklığa daha iyi geliyor 
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Bugün eşim aşı oldu. Ordaki hemşire biontech daha uzun süreli koruma sağlıyor o yüzden iki aşı arası sinovaca göre daha uzun demiş. Sinovac daha önce atlatanlara vuruluyor daha çok demiş ama ne kadar doğru bilmiyorum
0 oy
(7,787 puan) tarafından
C şıkkı hiç biri :) doktorlar bile kendi aralarında ayrılıyor burdakiler ne bilsin kız 
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Ben biontech yaptiracam Türk aşısını çıksa onu yaptırırım 
0 oy
tarafından
Sinovac kalmadi suan herkes biontech vuruluyor
0 oy
(141 puan) tarafından
Sinovac ölü biontech canliymiş o yüzden 5 yıl içinde vucuda zarar verebiliyormuş ama ölü olan zaten ölü bi zarari olmaz dedi hemşire kuzenim birde umre ziyareti istiyor kendisi sinovac yapsam bile ikinci dozda mecburi dedi bende bisey anlamadim
(2,459 puan) tarafından
Sinovac vurulanlar hacca umreye alınmicak diye haber çıkmıştı. Doğru mu acaba? Bi de evet ben de biontechde canlı virüs var diye duydum
(141 puan) tarafından
Sinovac vurulanlar kabul edilmiyormus tekrar aşı olmalari lazimmiş
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Biontech tabiki şimdi sağlıkçılara 3. Dozu biontech vurup tam koruma sağlayacaklar. Bu konuda uzman doktorla iletisimim var özellikle sorup da olduk aşımızı
0 oy
(3,996 puan) tarafından
Uğur şahin ve eşi 30 Mayıs'ta aşı olmuş canım , ben biontech olacağım yarin
0 oy
(108 puan) tarafından
Bence bu tarz şeylere takılmayın komplo teorisi genelde böyle şeyler sonuçta 2 sene sonra yan etkisi oluyor diye bilmeleri için 2 sene geçmiş olması lazım aşı bulunalı 2 sene sonra ne olacağını bilemeyiz şimdi ama bir doktor dinledim bana mantıklı geldi biontech  %95 sinovac %80 küsürlü bir oranı var o yüzden toplum içine çok karıştığınız bir işiniz varsa biontech olun ama zamanın çoğunu evde geçiyorsanız sinovac demişti

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 829 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 493 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Anneolmakistiyorum (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 468 göst.
26 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsrdrk (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,403 cevap

44,055 kullanıcı

Kategoriler

...