0 oy
656 göst.
Aile kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar eşinize nasil söylediniz diye başlık açmıştım. Evet bende eşimle paylaştım şimdi sizinle bu güzel anımı paylaşmak istiyorum hemde fikir amaclı olabilir. 

Kızlar biz Ankarada yaşıyoruz beraber pikniğe gideriz diye konusmustuk gectigimiz cumartesi gunu cok guzel bi alandı doğayla iç içe. Selfi çekmek istedim oysa video ya alıyordum önce doğayı aldim sonra askm hazır mısın dedim hazırım askm çek dedi Bende hamileyim diye bağırdım 5 saniye kadar ekrana bakakaldı. Şok oldu napcan i şaşırdı inanmadı(hastayım demistim) . Sonra renkli zarf almıştım içinde kartı vardı ona yazı yazdım sonra idrar testini ve kan sulandırıcı önemi koydum verdim . Çok güzel oldu Allah isteyen herkese nasip etsin.

7 Cevaplar

0 oy
(822 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizde geçen sene bugün test günü için gün sayıyoduk tüp bebekle hamile kaldım sonuç pozitifdi ama sevinemedim annem dışında kimse bilmiyodu 10 haftalık olana kadar kimseye söylemedik kızım şimdi 5 aylık çok şükür ama bende böyle sürprizler yapmayı çok isterdim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Biz aşkımla bebek istiyorduk 1 sene dolmuştu evliligimize 3 ay boyunca çabaladık ,olan birşey yoktu çünkü afetlerim duzensizdi işe girmek istedim ve eşimle ayni işyerinde çalışıyorduk her zamanki gibi yine adetim gecikmişti ve işyerindeyim yaşlı bir kadın geldi müşteri olarak çok pis kokuyordu ve verdiği para ondan daha pis kokuyordu ilk defa böyle olmuştum dayanamadım test yaptim  ikinci çizgi silik çıktı:) silik çıktığı için eşime hemen söylemedim doktora gittim var olduğuna inandım sonraeşim sabah uyandiginda cinsiyetini bile bilmeden bir adet pembe patik bir adet pembe emzik ve ultrason resimini başucuna koydum uyandığında ilk onları gördü tabi sevinçten havalara uçtu şimdi ise kızımı uyuturuyorum:)
(295 puan) tarafından
Maaşallah sağlıklı mutlu huzurlu yıllarınız olsun Allah esirgesin canım..
(37 puan) tarafından
Maşallah canim Allah bağışlasın darisi isteyen herkese ve bana
0 oy
tarafından
Hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına al inşallah canım
(37 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim
0 oy
(638 puan) tarafından
Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Sen yine bi anı kaydedebilmişsin. :)) 

Ben Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım, doktorum kimyasal gebelik dedi ama benim regl 11 gün geçmişti, test yaptım pozitifti. 4 gün sonra kan testi verdim 275 çıktı galiba. Doktora gittik, kese var ama bebeği göremedim, cumartesi tekrar kan alalım dedi. Yani çoktaaan 1 ay doldu o arada. Benim hiç bi şeyim yoktu. Kan verdim ve beta hcg 250 ye düşmüştü. O gün kanamam başladı ve bence ben düşük yaptım ama doktorum kimyasal gebelik, bu gebelik sonlanacak dedi. Kim ne dediyse o gün battı bana, çok üzülmüştüm, ilk gebeliğimdi. Eşim benim o hallerime her şeyden çok üzüldü. Ben bi süre böyle suskun sessiz kaldım. Sonra kanama farklı günde olunca regl günüm değişti sandım. Bi türlü regli olamadım :)) kimseye de söylemiyorum ama test aldım pozitif :) hemen kan verdim 25binlerde :)) eşime gittim aşkım hamileyim dedim yine mi aşkım dedi ama sevinemiyoruz buruk kaldık. Hemen doktorumuza gittik, kesede bebek de oradaydı çok şükür. 18+3 olduk, büyüyoruz yavaş yavaş. Darısı sana canım 
(37 puan) tarafından
Ayy amin canim cok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(638 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(446 puan) tarafından
Çok güzel olmuş canm Allah tamamına erdirsin
(37 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Ay ne güzel yapmışsın hayali bile çok güzel 
(37 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim
0 oy
(295 puan) tarafından
Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım. 
(37 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 199 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gzmbyndr (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,233 göst.
0 oy
5 cevap 501 göst.
7 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Minnoş (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 298 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde GulsahGulsah (1,124 puan) tarafından soruldu

377,141 soru

11,286,800 cevap

34,694 kullanıcı

...