0 oy
1,069 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (148 puan) tarafından
Öncelikle çok uzun şimdiden hakkınızı helal edin 2019 haziranda evlendim ağustosta koltukaltında lenf bezi şişmesi ile gittim hastaneye normal şişme değil normal ölçünün üstünde biraz araştırdılar iğne biyopsisi oldum biraz zor geçti yeterli alınamadı diye düşünüyorum çünkü doktor da dedi çok sert bi kitle iğne girmiyordu aldığımız örnek yeterli olmayabilir dedi ki bence yeterli değildi sonucunda vucutta olan bi hastalık çıktı ama ne olduğu çıkmadı verem olabilir dediler ki değildim çünkü hiçbir belirtim olmadı öksürük ciğerde yara vs balgam terleme sırf verem lenf bezini de tutabiliyor diyo bi ihtimal diye o teşhisi koydular 3 4 ay ilaç kullandım 8 9 tane hastanede yattım 1 ay ilaçlar karaciğerime zarar veriyordu çünkü sonra hamile kaldım martta ilaçları bıraktım ki verem olduğumu hiç düşünmedim oğlum neredeyse 8 aylık olucak ara sıra lenf bezim sağ kol altı ve kasıkta şişiyor normalde oralarda olmazdı son 1 2 haftadır bacaklarım sürekli morarıyor çarpmıyorum ki çarpsam heryeri mi morarıcak anneme gösterdim kızdı gitmediğim için hastaneye korkuyorum bişey çıkar oğlumdan ayrılmak zorunda kalırım diye biraz nette araştırma yapmıştım ki tıbbi mümessillik yapmıştım bilgim var ya anemi kansızlık vitamin eksikliği ve beni korkutan yazıyı okudum ilk bu rahatsızlığım olduğunda da bundan şüphelendiler LENFOMA yani lenf bezi kanseri o günden  beri aklimdan çıkmıyor ailemizde anne tarafında da baba tarafında da kanser var en başından beri içime kanser gibi doğdu acaba mi diyip engel olamıyorum kendime önceden oğlum  yoktu bu kadar düşüncesi yıpratmıyordu ama şimdi ya kansersem diyip dayanamıyorum oğlumu gördükçe tutamıyorum kendimi yarın hastaneye gidicem inşallah basit bi vitamin eksikliğidir oğlum çok küçük bu yine benim biliyorum süreç çok uzun ve yorucu geçicek teşhis konulana kadar ölüm Allah'ın emri ama oğluma çok üzülüyorum elimde değil Dua edin bana lütfen hakkınızı helal edin çok uzun oldu 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah 
(148 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Baslik hatalıyse uyarı vermeden yaz be bu ne herseye uyarı 
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
tarafından
Aynn öyle değişikler
tarafından
Dimi canım ya kız sen nasılsın uzun zamandır konuşmuyoruz
tarafından
Uzun zmn 2 saat önce oldu 5 Dkka bnsz olamıyorsun sjjjsj
+1 oy
(2,831 puan) tarafından
Allah şifa versin canım inşallah kötü bir şey değildir kötü düşünme Allah seni bebeğine bebeğini sana bağışlasın
0 oy
(33,511 puan) tarafından
Allah şifa versin canım inşallah bişey yoktur ya:( 
0 oy
tarafından
Canm korkma dua et Allah büyüktür ben de Akdeniz anemisi taşıyıcısıym.. küçükken bacaklarım hep morarirdi kansizim sadece sorun yok onun dışında . İnşallah senin de ufak biseydir . Hayatını etkilemeyecek bir hastalıktır . Allah acil şifalar versin inşallah. Sen bol dua et 
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Tabbim şifa versin içini ferahlatsin kuzum inşAllah
0 oy
(8,381 puan) tarafından
İyi de bu durumlarda erken teshis onemli cocugun icin erteliyorsun ama ertelemen ikiniz icin de zararli.

İnşallah bir sey yoktur...
(148 puan) tarafından
Bir tane doktora gittim anlattım derdimi ben karışmayım senin durumun çok karışık derler ya delinin biri kuyuya bir taş armış 40 kişi çıkaramamış senin durumun o işte dedi karışmadı resmen
(8,381 puan) tarafından
Tip okudu diye doktor iste matematik yerine biraz zeka ve empati yeteneği olan, iyi niyetli kişileri doktor yapsalar olmaz boyle özele gitme imkanin yok muydu ki o zmnlar
(148 puan) tarafından
Vardı gittim de özelde kitleyi çıkartıp öyle biyopsi yapıcaklarda paraysa para yeterki iyi ol dedi erkek kardeşim o zamanlar 100 bin tl lik arabasını dedi özele gidiyordum yetmiyorsa satayım arabayı vereyim dedi Allah bir değil bin kere razı olsun hepsinden başta ailemden ama kanserli hücreye neşter değdiği zaman hemen diğer bölgelere sıçrıyor diye istemediler sonuçta nasıl bir kitle olduğunu bilmiyolar diye ama keşke aldırsaydım aradan 2 sene geçti uğraşmazdım böyle içimde hep şüphe kalmazdı
(8,381 puan) tarafından
Yani Allah korusun da ölüm se re kanserse de o donemde yasardn biterdi simdi bebeğimden ayrilitim korkun olmazdi ama insan düşünemiyor bekarken..
Canim yorumlara baktim da lenfoma daha zormus sanirim inşallah seninki basit bi şeydir
(148 puan) tarafından
Tabi kanser çeşidi benim uğraşmazmazlıktan değil bulamadılar bişey
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifanı versin ins 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah ❤️
0 oy
(969 puan) tarafından
Git canim erken mudahele her zamn onemli gecmis olsun internttn okuma interntte herseye kanser yaziyor
0 oy
tarafından
bn geçirdim lenfoma insallh degildir sadece şişlik ve morluk sa baska bisey olabilir bide o kdar zaman gecmis ilk çıktığından beri lenfoma olsa tum vucuda yayilirdi etkileri cok olurdu benm ilk boyunda cikti gittigim hastane teshis koyamadi 3 ay icinde akciger ve dalaga gecmisti icinizi ferah tutun kotu bisey olsaydi etkileri agir olurdu 

cok gecmis olsun Allah yardımcıniz olsun
tarafından
bnm sadece boynundan cikarildi incelenmek icin geri kalani kemoterapi ve radyoterapi ile gecti 16 yasindaydim ben o zamn toplam 1 yil sürdü
tarafından
ffatmas tesekkur ederim suan iyim hic biseyimyok sukur 26 ysindayim 2 oglum var 16 yasinda gecirdim kemoterapi ve radyo terapi ile
(148 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çocuklarınla sevdiklerinle  sağlıklı bi ömür nasip etsin Allah
tarafından
amin size de insallh
korktugunuz gibi olmz
(2,493 puan) tarafından
İnşallah arkadaşımın da geçer canım inşallah
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Umarim korktugun gibi deyildir ama oyleyse bile zamaninda tedavi olursan Allahin izniyle iyileşersin..gec kalmadan hastaneye gidin
0 oy
(17,429 puan) tarafından
Rabbım şifalar versin inşaallah 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,305 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Esra gezer (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 633 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 704 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 371 göst.

Kategoriler

1,508,348 soru

24,617,483 cevap

364,426 kullanıcı

...