0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 gündür acayip terliyorum soğuk soğuk derler ya öyle bide simdi karın ağrisi ishal başladı terlemeyele birlikte kalcamda kramp da var 35+3 üm 1cma cilmam vardi erken gelir dedi dogum belirtisimi acaba bunlar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acile gittinmi agrin varken yani bu postu acmadan once yada suan dusunuyomusun doktora gitmeyi ishalmissin bide salginda var yani 
tarafından
Yo gitmedim ağrım 2 haftadır var neredeyse doktora gittim sancim cikmadı 1 hafta sonra gel dedi onun söyledigi şikayetler yok kanama su bebebek hareketi fln dedi ter ve ishal hic demedi burda ögrenmistim.galiba dogum zamani ishal oluyolardi
tarafından
Bence bu durumda bidaha gitmelisin dogum olmasa bile ishalde asiri su kaybi yasiyo insan
tarafından
Randevum cuma günune ama devam ederse erken gideyim o zaman sağolasın
-Reklam-
0 oy
(853 puan) tarafından
Cnm kac hafta 1 cm acilmayla gezdim  bi trlü   açılmam olmadı nstt cok agrim çikti die 38+2 hastaneye yatrdilar dogum olur die   ama acilmam olmayinca sezaryan yaptilar 
tarafından
Doktorumda oyle dedi 38 haftalik 2cm olan gebem var korkma fln
(853 puan) tarafından
Cnm inşallah herşey yolunda gider senin için  doğumun kokay geçer ben çok iatedim normal doğumu
tarafından
Amin inşAllah
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Evet cnm doğum belirtisi  bunlar yani bende de böyle oldu 2 gun sonra doğurdum 
tarafından
Doktorumda dogum belirtisi dedi gel bakim dedi gittim susuz kalmışım troidim yükselmis serum yaptı dahilileye gönderdi 4.52 cikmis 2.50 olmasi gerekiyomus gebelerde bi hap verdi oda bir birbucuk ayda etkisini gosteriyomus benim 29 gunum kaldı şukür skıntı yok :)
(1,737 puan) tarafından
Iyi cnm cok sukur  su ic ihmal etme saglikla alirsin insallah kucağına
tarafından
Amin insAllah kız ben cok su iciyom cok sasirdim susu kaldima dakka basi icerim evde pet siseyle dolasiyorum
(1,737 puan) tarafından
Cok sicaklara da denk gelmedin aslinda ama iste iki canlisin demekki yeterli gelmemis neyse ki duzelmissin cnm ihmal etme havalar da isindi cunku
tarafından
Aynen cok sıcak bi kac gundur Rabbim yardimcimiz olsun sağolasın
0 oy
tarafından
Cnm doktora gtmelisin dogum belirtileri bunlar 
tarafından
Doktorumda dogum belirtisi dedi gel bakim dedi gittim susuz kalmışım troidim yükselmis serum yaptı dahilileye gönderdi 4.52 cikmis 2.50 olmasi gerekiyomus gebelerde bi hap verdi oda bir birbucuk ayda etkisini gosteriyomus benim 29 gunum kaldı şukür skıntı yok :)
0 oy
(3,895 puan) tarafından
2-3 hafta içinde dogurursun.Bn son haftalarimda ishaldim karin agrim vardi.Kramplarim ve sancim çoktu.Bnm bebek 39'da geldi :)
tarafından
Doktorumda dogum belirtisi dedi gel bakim dedi gittim susuz kalmışım troidim yükselmis serum yaptı dahilileye gönderdi 4.52 cikmis 2.50 olmasi gerekiyomus gebelerde bi hap verdi oda bir birbucuk ayda etkisini gosteriyomus benim 29 gunum kaldı şukür skıntı yok :)bugun 36 oldum haftaya cumaya kadar dogursam fena olmaz doktorum gitmeden nişan gibi bisey geldi ama kan yoktu ondan sonra yurumem zorlasti kemiklerim ağriyo kutür kütür oluyi valla cocukda elini kolunu cok kımıldatıyo değişik hafif bi ağrimda var bilmiyorum ayy
(3,895 puan) tarafından
Erken gelecek.Bnmki de çok kıpır kıpırdı 39+0'da geldi.40'ı tamamlamadı.
tarafından
Aynen buda gelcek daha gelmedi :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 534 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Duruduru (6,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 289 göst.
0 oy
14 cevap 1,055 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde & (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 122 göst.
29 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde azracerenkibaroglu (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,790 soru

24,391,441 cevap

349,321 kullanıcı

...