0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya bu iki etti bir haftada ilkinde gördüğümde bir sürü yılan vardı ve sürekli evimin içinde görüyorum oturduğum yerden çıkıyor mutfaktan çıkıyor evdekiler korkmuyo ben geberiyorum korkudan dün akşam gene güya oturma odasında oturuyorum mutfakta yılan var diye kayinpederime bağırıyorum geliyor sakın bı şekilde eliyle alıyor o sıra nasıl oluyorsa elinden kaçıyor bende yere düşüyorum güya benim belime doğru dolanıyor isiricak diye korkuyorum kayinpederim sakin ol bişey yok diyip sakın gene alıyor o korkuyla bı uyandım ki terden gebermisim zaten akşam kasintidan uyuyamadım yatağımda böcek vardı diye hepten akşamdan beri kotu oldum ya noluyor böyle anlamadım gitti

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yakinlarinda gizli düşman var ama sana çok zarar veremiyor bacım 
tarafından
Gorumcelerim olabilir mi o zaman :D
tarafından
Olabilir kayınpederin engelliyor sana dokunmlarini işte kizzz :D
tarafından
Vallaha kesin öyle gerçekte de öyle Allah başımdan eksik etmesin onu vallaah :D
tarafından
Aminnn :D
-Reklam-
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Hayir olsun canım rengine göre yorumu da değişiyor 
tarafından
Böyle siyah yada koyu gri gibi
0 oy
tarafından
Yılan görenin  işleri su gibi rast gider derler 
tarafından
Vallaha rüya tabirlerinde de bı tersi diyor
tarafından
İnternette bilmiyorlar aslında rüya yorumlatmayacakmissin iyi diyen olursa iyi kötüye yoran olursa kötü çıkar derler.. büyükler daha iyi bilir üzüm görünce biri hamile derler erik gören Kış yaşanacak der vs
tarafından
Tovbee ilkkez duyuyorum vallaha :D
0 oy
tarafından
Böcekle ilgili sorun yaşıyosan ondandır canım bilinç altında korku kalmış o yüzden rüyalarında hayvanları görüyosundur
tarafından
Ama dün akşam böcekle ilgili sorun yaşadım ondan öncesinde hiç hisey yoktu gördüm
0 oy
tarafından
Acaba sen birşey yerken birinin canı mı çekti bizde öyle diyorlar yılanı gelmiş başına diye bende gördüm 2 gün önce komşumun kızı gelmişti ben yemek yiyordum naptıysam yemedi o gece rüya gördüm 
tarafından
Eve misafir flaan da gelmedi ki ama son 1 haftadır kimse yok yani ev halkiyiz sadece onlarda ben onlardan ayrı bişey yemiyorum ki hoş yesemde onlarda ikram ederim anlamadım gitti
tarafından
Wp den paylaşmadım mı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 327 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
10 cevap 244 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy