Zamanla düzeliyor canım benim bebegimde o zamanlar öyleydi zamanla uyanma sureleri uzuyor merak etme ben en son yatak odasina koyu kahve perde aldım
Artık tecrubeli sayılırım yardimcı olayim sana kuzum sabret baska yolu yok bol bol emzir sutun cogalir o bebek simdi dunyaya alısmaya calisıyo benimkide oyleydi halada oyle yavas yavas birbirimizi cozuyoruz anliyorum artik neye agladigini bide bebekler ilk 2ay bilincsizce agliyo yani biz anlamiyoz bazen bebekler stres atmak icin bile agliyo onada hak ver bilmedigi bi dunyaya geldi bildigi tek sey sensin seni istiyo annesi al kucagina gez sev op konuş emzir onun senden baska hic biseye ihtiyaci yok sana muhtac. Zamanla hepsi duzene girecek huyunu ogreniceksin simdilik bol sabır sonra bi guluyo bi gugurduyo oturup ona agliyosun ilk zamanlar biri alsında baksın derdim icime sokuyum geri derdim aglardı kızardım aglardım bazen ama simdi canımı veririm bi gozyasına. Kimyon cayi ver sabah aksam belki karninda sanci vardır fön makinesini ac karnına tut ısıt hem seside sakinlestirir kucagima alistırmayım falan deme kucagina al pışpışla
1,494,319 soru
24,413,372 cevap
351,114 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın