Benimki de böyle idi canım 5 sene nişanlı kaldık arada belli ediyor Di ama böyle olca aklıma gelmezdi neyse evlendik ama bu bağırıyor çağırıyor ben susuyorum ağlıyorum dedi laflara falan 4 5 aylık evliyiz ana bugün başkasını kızmış benden çıkardı acısını aramızda 9 yaş var neyse ben ağlamaya başladım başka odaya gidip geldi çocuk çocuk ağlayıp durma bebekmisn sen falan benim nevrim dondurdu ama ben evden pijamalarim la çıktım annemin evine gittim bana gelmezsen sabh boşanma kağıdını imzala dedi tm dedim amacım gece ayrı kalıp sakinleşmek neyse sabh Bi gittim kapıda dinliyirum arkadaşı ile konuşuyor işte sadece eşyalarını alır sıktır olur gider falan diyor barışmaya gittim yerden boşanma kağıdını imzaladım döndüm resmen boşanmak için bekliyor ve suçum yok neyse aldım eşyalarımı çıktım Bn bir hafta 10 gün geçti tabi 1 yol dolmadı için boşanma davası Red geldi falan ben dedim istemiyorum bosancam ama bu ne oldu ise peşimde dolanıyor bizim eve geliyor araya insan sokuyor eve çiçekler böcekler yağıyor falan psikiyatri ye yolladım gitti gitti gitmezse bosucam dedim kendim de gittim okadr psikolojik sorun yaşadım ki hastanede yattım ona ilaçlar terabiler falan düzeldi bizde düzeldik tabi muska falanda varmış uzun baya işler barıştik 2 sene oldu hatta 7 aylık kızımız Du şimdi bana azını açamaz azına ederim yani ağzımın içine bakıyor bisi dese yapsam diye canım uzun oldu k.b zorlada olsa doktora gitmeli bence