0 oy
147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,447 puan) tarafından
Bebeğim 21 aylık olacak dün ilk defa tuvalete gittik bekledik bezine yapmadı oraya yaptı çişini kakasını da yapmayı bekledik ama o olmadı acaba tuvalet eğitimine hazır mı biraz daha beklesek mi eğitime başlayacak olsam nasıl yapmam lazım batıyor mu her yer kanepe olsun halı olsun süreç nasıl işliyor

1 cevap

0 oy
(4,292 puan) tarafından
Postlar açtım orda detaylı yazdim bakabilirsin 
(1,447 puan) tarafından
Tamamdır bakayım
(1,447 puan) tarafından
Baktım ancak bulamadım. Nasıl bulucam
(4,292 puan) tarafından
İsmime tikla orda sorduğum sorular kısmından bulabilirsin
(1,447 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım. Çok faydalı bi post olmuş hepsini okudum çok iyi geldi inşallah işe yarar bakalım:)
(4,292 puan) tarafından
Yarar canim sen tedirgin olma sormak istedigin bisey olursa bilgim dahilinde yazabilirim :)
(1,447 puan) tarafından
Bugün başladık bakalım. Çişini gittiğimizde suyu açıyorum o şekilde geliyor ama ayakta yapıyor. Kaka da daha yok geliyor mu diyorum. Evet diyor. Oturuyor lazımlığa ama yapmıyor bakalım daha çok yeni inşallah yapar. Yatakta alez yok mecbur öğle uykusuna kilot bez tskıcam
(4,292 puan) tarafından
Bebek bakım örtüsünü varsa bant ile birleştir onu şer yatağa ben ole yapıyorum canım 2 dk da bir cis var mi diye sorma gozlemle surekli belirli saatler yapıyordur  onları takip et çizgi film ac tuvalet eğitimi için beraber soleyin önce lazimligi salona da koydum sonra koridora koydum sonra banyo içine en son da klozet adaptorune alıştırdım yavaş yavas
(1,447 puan) tarafından
Parka gidince nasıl oluyor bu süreçte
(4,292 puan) tarafından
Kisa süreli gidip geldim ben canim ilk öğrendiği zaman dışarı çıkarmadım anca markete falan gittik 5 gunde de öğrendi zaten
(1,447 puan) tarafından
Ya çok bilgisiz ve tecrübesinin. Biri daha böyle post açmıştı dün denk geldi. Sürekli sana sorucam yoksa:):) bide o posta göz atayım diyorum ama kişinin adını hatırlayamıyorum
(4,292 puan) tarafından
Hepimiz öyleyiz ilk defa tecrübe ediyoruz coo normal canim gece altını bez falan bağlama olur mu
(1,447 puan) tarafından
Alez bulamadım bi ya tek kişilik baza da yatıyor da
(4,292 puan) tarafından
Benim kiz da ole canim olculerine göre bulursun alez
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 397 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy