0 oy
560 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (699 puan) tarafından
Kızlar 23 aylık kızım var dünden beri ateşi çıkıyor burnu sürekli akıyor hapşuryo. Calpol ve ibiramin zero verdm nane çayı yaptım şeker attım içine içsin diye sabah da çok içmedi şimdi de 3 yudum anca içti ama gözleri yaşaryo. 9dan beri oyunla falan uğraşıyorum yok içmedi zorladım ağladı biberonuda verince öyle olacağını bilemedim. Genzine kaçtı ama nasıl kıvrandi gözüme bakıp elileyle yüzünü cirmalar gibi yaptı hemen sırtına vurdum anluni çektim balkona çıkardım 35 haftalık da hamileyim çok korktum çok şükür iyi bisey olmadı ama çok canım sıkıldı babası da evde yok. 20 dk falan oldu su icirdm konuştrdm iyi. Uyumak istedi şimdi uyudu. 

6 Cevaplar

0 oy
(4,962 puan) tarafından
Genzi yanmıştır ama bisy olmaz herkes yaşar onu korkma canım
(699 puan) tarafından
Kiz işte nasıl korktum araba da yok evde çocukla tekim karnım burnumda Allah korusun
(4,962 puan) tarafından
Allah korusun canim kendine de dikkat et
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olur oyle seyler Allah beterinden korusun canim hic vijdan azabi cekmene gerek yok uzme kendini
(699 puan) tarafından
Valla benimde ona gizlerim doldu elim ayağım boşaldi
tarafından
Korkulur tabi korkulmazmi canim ama olur yani Allah daha kotu durum dan korumus oda korkmus panik olmus kucuk bide kasma kendini dua et sukret
0 oy
(4,929 puan) tarafından
İsteyerek yapmadım sonuçta ona şifa olsun diye içirdin. Ama bence eşin gelince bi hastaneye götürün.
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Gözleri yasariyorsa nezle olabilirr . Bi doktora götürün soğuk algınlığiyla nezlenin ilaçları farklı oluyor . Geçmiş olsun. 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Vicdan azabı çekecek bi şey yok ki tatlım.... olur çok normal bunlar
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Canim oncelikle cok gecmis olsun oyle seyde panik yapma sakin herkesin basina gelen seyler bunlar ama sakında kizini kaldirma bidaha agirdir o ani hareketle allah korusun hersey olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 497 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 719 göst.
27 Şubat 2022 Aile kategorisinde Dilek6616 (5,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,012 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gul karaaa (807 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 536 göst.