Kizlar ben 3 yillik ewliyim 1 yasinda oglum var eaimle.evlednim.goeucu usulu sonra ewliligim 2.3 aylari artik yavas yavas huyunu bana gosteddi once ben oupe biri degilim diyodu yani sakin bieiyim diyosu ama en ufak seyde bagieirdi kendisi temizlik bilmeyen biri temizlige ve baska ufak seylere takintiliydi bende geced dedim ama olmadi aileme anlatyim onun ailesinede ama olmadi ne kfar kizsalarfa ben boyleyim dedi kackez bosanam asamaya geldik ama hep ben iatedim dedim duzelir yoksa ailem bosan demisti simdide ilk baslara gore kotu degil ama yinede ne vana nede coxuguma ilgi yok bize hic bisey almaz aewde ayni sekil benim hicbiseyimi begenmez ne yapsam mesela kendi ihtiyacina parasi var ama bize yok ve ben kiyafet istesem genelde oglum icin onuda bana aylik 200 veriyo ondan kesiyo ve ben artik cidden biktim bu sueumdan ogluma onu alma onu birak diye kiziyo bagoeiyo ondan korkuyo oglum az oncese gorumcen diyo muhammed misafirler varken hic oynamadi hep oturdu hic ozguveni yok hep esim yuzunden bana bagirinca coxugum korkakr bana sarilirdi ve kizlar esim iliskide bile istemesem zoela dokunur yani beni bi ihtoyac icin kullaniyo bana sedi az once benden biaey bekleme yapmam diye cok zoeuma gidiyo