0 oy
183 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (186 puan) tarafından
yatagimiz cok sert onuda degistircek olsak hangisini almam lazim sabah kalkinca heryerim agriyarak kalkiyorum :(

6 Cevaplar

0 oy
(45,036 puan) tarafından

Bizde çok sert yatak istedik yeni aldık geçen sene eşimle sert yatak aradık baya :D

tarafından
Kiz sert yatakta ne oluyo acaba;))))
tarafından
Aklim fesatliga calisiyo hep :))))
tarafından
Valla aklima ses cikarmamasi icin diye gelmedi degil nihahahhaha;)))
tarafından
Puahahaha:)
(45,036 puan) tarafından
Ufff sizde yaa:D valla bacım belimiz sert yatak seviyo o yüzden sert istedik eskisi berbattı gomuluyodunsabah ağrılardan kalkamiyoduk bu yeni şimdi hem sert hemde yüksek çok beğenerek aldim atın o düşünceleri kafanızdan bakimm önce sağlık siz neyi dusunuyonuz aaa:D
tarafından
Bnmde aklima hic iyi seyler gelmedi
(45,036 puan) tarafından
Yooo gicirdiyo halende öle biz belimiz için seçtik sert yatak gıcırdatma yatakdan degilki bazadan kaynaklaniyo onuda alamam valla çok pahalilar
tarafından
:))))
tarafından
Kiz espiri yapiyoz benimkide oyle yatagim 10 senelik ve hala tassss gibi maşallah ve cok rahat yazlık kislik tarafida var
(45,036 puan) tarafından
Evet eskisinden dilimiz yandı o yüzden eşim le iyce gezerek bakarak aldık acele etmedim iyi bişey olsun dedik
(45,036 puan) tarafından
Berbat çıktı benim 7 senelikti yayları hemen gitti yüksekte değildi bide istikbalden almışlardı çeyiz alınırken adı batasica
tarafından
He kiz bel agrisina iyi geliyo sert yerde yatmak ama bayagi sert yatak aradik deyince koptum bn:))
tarafından
Valla benim yatağımı benden once gidip kaynanamlar almis benide goruntuluk goturduler oysaki zaten beğenip almislar tek sevindigim yatagimin iyi cikmasi;))
tarafından
Sanslisin o zmn :)
(45,036 puan) tarafından
Benim kanepelerde iyi çıkmadı sene yede onu alcam taksitler bitsinde
tarafından
Koltuklari bnde degistircem
tarafından
Kiz para olsa neler yapilirda para yokk;)) insallah alirsin canim
(45,036 puan) tarafından
Bende bı taksiti kapatıp bı takside gircem mecbur bende de ne gezer aylık odeyerek alırız dedik
tarafından
Para olsa ohooo evi bastan yapariz :)
(45,036 puan) tarafından
Benim gerisi yeni salon avangard yatak odamda yeni biraz siyahlı olduğu için pişmanım sadece bı kanepeler iyi değil onu degistirsem başka biseyim geri kalan yıllarca kullanırım yeni daha
tarafından
Anam benimki param varsa alırım aklinda hic taksite girmezki;(( benide sinirlendiriyo he birde yeme icmeye asla kismaz parayi ama bu esya konularinda cok cimri
tarafından
Evde yapilacak cok sey varda para kisitli olunca erteliyo insan
(45,036 puan) tarafından
Senin eşin benim eşim gibiymis ama başlarda oleydi şimdi kendi diyo dur biraz bekle taksit bitsin hemen iki kanepe alcam dedi ben sok iki senedir baya bı gelişme var:D
tarafından
Ay Allah agizinizin tadini bozmasin canim iyi gunlerde kullan hepsini
(45,036 puan) tarafından
Ayy Allah razi olsun sağol canım benim❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Biz de yeni aldık bellonadan. Bi tarafı yumuşak bi tarafı sert. Biz şuan yumuşak tarafı kullanıyoruz rahatız
0 oy
tarafından
Yumusak yatak sert yatakdan daha rahatsiz eder bambinin yataklari guzel
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bambi kullniyrm Cnm memnunum
0 oy
tarafından
En iyisi yatas 
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Bende agrilarla uyaniyordum. Iki gun once aldik bellonadan simdilik memnunum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 92 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
18 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde susidil (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 415 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sorgu sual (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 594 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,464 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...