0 oy
695 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,575 puan) tarafından
22 aylık oldu oğlum. Bide kardeşi var 3 aylık. Onla da ilgilenmekten fırsat buldukça götürüyorum tuvalete kendi daha demiyor da. Bu şekilde başarılı olabilr miyim ki ve bugün 2. Gün hafta sonu iki gün başarılı olma şansım var mı babası evde olunca daha çok ilgilenirim çünkü

7 Cevaplar

+1 oy
(22,058 puan) tarafından
Ay merak ediyom halıya flan yapiomu canim bnde baslicamda
(94 puan) tarafından
Eda bnce başka snde anca yaz sonuna öğrenir. Yazın avantajı pijamalar çabuk kuruyor :D
Bana sormamışsın ama Belki fikir olur diye söyleleyim ben pilsanın çocuklar için klozetini aldım onu sevdi  işimi baya kolaylaştırdı. Seveceği bir lazımlık yada klozet aparatı almanı tavsiye ederim
(45,201 puan) tarafından
Bence direk normal klozete alistri çünkü bı yere felan gidince sana sıkıntı olur ben bı yere gitsem de aynı o klozete yada alaturkayada gidiyodu
(22,058 puan) tarafından
Aynen kiz ben klozette alışsın istiyom onları sevmiyom hem
(1,575 puan) tarafından
Herhalde bende senin gibi biri bitince seneye öbürü sil baştan. Ama yaza denk gelince halıları kaldırdım
(45,201 puan) tarafından
Ben kaldırmam yaa yere felanda uzaniyolar çocuklar eşim birde evi halisiz sevmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 hfta sonra 2 yaşına girecek oğlum 1 hfta önce memeden kestim herşey söyler algısı çok iyi konuşr acıktıği zmn yemek ister su ister gel gör ki tuvaleti demiyor bnde bekliyorum bnce var zmani daha 
(1,575 puan) tarafından
İki günddür ara ara yapıyor ama çişini lazımlığa yada ayakta alaturka ya
0 oy
tarafından
Sürekli ilgilenmek gerekiyor biraz zorlar bence
(1,575 puan) tarafından
Mecbur. Napacaksam
0 oy
(94 puan) tarafından
Valla bnde snn durumundaydım tam alışması 1,5 ayı buldu. Çok sabır gerekiyor ve sürekli ilgilenmen gerekiyor. Bn başta 20 dk da bir götürdüm tabi 1 hafta çok kaçırdı altına. Sonra büyük tuvaleti ile çok uğraştım kaçıyordu. İnan peşinde dolanıp durdum küçüğü kucağıma alıp tuvalet kapısında bekledik sürekli. Ama çok şükür geride kaldı. İlgilenmem dersen hiç başlama bence 
(94 puan) tarafından
Aslında az uğraşsan olur gibi ama bi yere gideceksen kesinlikle bezleme. Beslersen başa dönersin. Bn öğretmiştim hep tuvaletine yapıyordu sonra bir gün hasta oldum mecbur oğlumun altını brzleyip onu da aldım yanıma. Anne çiş dedi altına yap oğlum dedim. Yaptı bezine ama snra 3 gün sürdü tekrar düzeni oturtmam. Sürekli altına yapıyordu. Gideceğin yerde altını bezşeyeceksrn bayramdan sonraya bırak canım
(1,575 puan) tarafından
Canım mesela ilgilenmemek değil ilgileniyorum da bir de 3 aylık bebeğim var onu emzirirken ya da uyuturken aradaki zaman uzuyor yarım saatte 1 değil de 1 saatte ya da bir buçuk saatte bir götürüyorum bazen ama. Dün başladım mesela dünden beri 3 kez tuvalete ya da lazımlığa Kendi yaptı çişini kakasını da ucu ucuna yakaladık tam bezine yaparken yani kiloduna yaparken. Yani bu şekilde hep yarım saatte bir değil de arada bir saat başı götürsem  öğrenme süresi uzar mı
(1,574 puan) tarafından
Teşekkür ederim bayramdan sonraya birakmak daha iyi olacak galiba:)
(94 puan) tarafından
Canım bende snn gibiydim küçüğüm 3 aylık büyüğüm ise 22 aylıktı. Seni çok iyi anlıyorum. Ama öyle yaparsan uzar. Biraz daha zaman ayırmaya bak büyüğüne en azından tuvaleti öğretene kadar.
(1,575 puan) tarafından
Ya bugün daha ikinci gündeyiz ama çok şükür kaka gelince popoyu tut söyle falan demiştim bugün hep kaka gelince o şekilde yaptı gidelim mi kaka mı geldi dedim evet dedi gittik sadece bi kere ıfakbi şekilde yaptı lazımlığa çok şükür çabuk alıyor rabbim yüzüme güler de tez zamanda öğrenir inşallah. Çişini de yaptı bi iki kez lazımlığa. Kakaya çok sevindim ama korkuyordum
0 oy
(3,701 puan) tarafından

• Ben tuvalet önünde büyüğü beklerken kucağımda da yeni doğanı emziriyordum tuvalet önünde büyüdü garibim :D
(1,575 puan) tarafından
Bizde öyle olacağız herhalde bana anlat detaylar ı:)
(94 puan) tarafından
Ben mi anlatayım Hatice Fatma mı anlatsın :)
(1,575 puan) tarafından
Hatice Fatma herhalde seni farketmedm kız:):)
(3,701 puan) tarafından
Dakka başı tuvalete götürdüm yarimsaatte bir bazen yapamayacam diye tutturdu abzrn ikna oldu bazen ortalığa yaptı bazen lazımliga tutturduk lazimligin altına en sevdiği ama küçük bir oyuncak koyuyirdum eğer yaparsan oyuncak çıkacak diye çok hoşuna gidiyordu yada yaptırmadan önce en sevdiği bebeğini yaptırıp sonra onu yaptiriyirduk çişini atarkende kendi atıyordu sifona başlıyordu bay bay yapıyoruz hoşuna gidiyordu sonra lazımligin durduğu duvara her oturunca yada yapınca stickerler varya onlardan yapıştırdi öyle öyle heveslendi öğrendi
(3,701 puan) tarafından
Benim tuvaletim geldiğinde ona söylüyordum benim çişim geldi hadi götür beni diye sonra beraber giriyorduk bak korkmadım hadi beni alkışla diye gece hiç bez baglamadim oda hiç yapmadı
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Soruyu anlamadim cnm.Tuvalet egitimine mi başladin yarim mi biraktin? Kesinlikle kararli olmalisin her dakika goturup yaptirmalisin senin 3 aylik yavrun var bu biraz zor gözüküyor.Insallah başarirsin valla ilk gunler surekli goturdum.Bez bagla dediler baglamadim kulotla durdu altina kacirdi kac kere temizledim.Üstelik  hamileligin sonlarindaydim dogumdan sonra daha zor olur diye 1 ayda öğrettim.En onemlisi kararli olmalisin ogretecem de simdi bana bi kac kisi "iyi yapmişsin" dedi bi tanidik "cocuk konusmayi bilmiyor nasil ogrettin" dedi.Su an ogrendi ya kendi gidiyor ya rahatım tuvaletini takip etmiyorum arada tuvaletin var mi diye soruyorum canim isterse :) şimdi bebegin beziyle ugrasiyorum büyüğün tuvaletiyle ilgilenmiyorum.

(1,575 puan) tarafından
Dün başladım tuvalet eğitimine ama küçük bebeği emziriyorum onu yatırayım demekten zaman bulamıyorum yani yarım saatte bir götürmekten se tuvalete saat başı falan götürüyorum yani çok ilgilenemiyorum onu sormak istedim yoksa yaoamıcam demiyorum da uzun mu sürer böyle merak ettim
0 oy
(346 puan) tarafından
27 aylık başladım ve 1 haftada hiç halıya yapmadan açtığım ilk gün öğrendi   çok şükür bu konuda çok şanslıyımm   hiç zorlanmadm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 298 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sinem_A (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 254 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,067 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Linkin (24,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 195 göst.
12 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,183 soru

24,513,393 cevap

359,041 kullanıcı

...