+1 oy
685 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından

Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.

50 günlük bebeğim var gündüzleri çoğu saatte uyuyo uyumayı çok seviyo zaten olması gereken de buymuş gündüz çok uyuduğu için gece çok zor uyutuyoruz. Az önce gıcık öküz herif çocuğuma bağırdı ağlayınca kızdı derdin ne diye bende kızdım ona küçücük bebeğe bağırılır mı bırak ben uykusuz da kalırım bakarım da dedim uykusu onun olsun öküz. Şimdi horlaya horlaya uyuyo yanımda. Kızıma kimse bağıramaz ben onu  kaç senede bir buldum 250 tane kan sulandırıcı iğneler vurundum kızım herşeyden değerli aslinda eşim kızıma aşık biri o kadar çok seviyor kii görseniz yinede bağırmasın sinir oldum. 
   Şunun güzelliğine bakın

21 Cevaplar

0 oy
(1,502 puan) tarafından

En İyi Cevap
Millet de kocasını övmeye yer arıyo ya kadın size kocanızı mı sormuş en mükemmel baba en mükemmel eş diye yazıyorsunuz hayret bir şey buraya ego şişirmeye geliyo ya insanlar resmen. Yorumlarını okudum normalde iyi bi babaymış belki eşin de hastadır ya da uykusuz, aşırı yorgun vs olabilir anlık tepki vermiştir. Gereken cevabı vermişsin dediğin gibi ne anlasın zaten bit kadar bebek. Eşin hatalı devam ederse ona göre hareket edersin inşallah etmez. Geçmiş olsun 
(260 puan) tarafından
Canım çok teşekkür ederim. Uykusuz 2 gündür ondan yapmış olabilir normalde asla yapmaz kızını kucağına alır omzuna yatırır nefesini dinler onunla konuşur gıdıklar gerçekten öyle biri değil yani bencede uykusuzluktan böyle bişey yaptı yorum için çok teşekkür ederim :)❤️
-Reklam-
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Kusura bakma ama istedigi kadar sevsin el kadar bebege bagirmak nedir ya?? Insanliktan nasibini almamiş senin kocan

Bi de ne zor şartlarda hamile kalmissin Allah tan dami korkusu yok pislik herif
(260 puan) tarafından
Gerçekten öyle Uykuyu çok seven bı öküz kocam var Allah razı olsun uyutamadıgımda sürekli yardım eder kucağında uyutur ama bugün ilk defa böyle oldu sinir oldum
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Uyku sıkmışkocani onun stresiyle tabii suna bağrilirmiyapek tatli bende boyle yatirirdim masallahh 
(260 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sabahları işe giderken erken kalktığı için ona sinir oldu heralde normalde asla yapmazdı çok üzüldüm el kadar bebek daha
0 oy
(135,907 puan) tarafından
yaa bu minnosa bagirilirmi kiyamam ben onaa
(260 puan) tarafından
Bağırıyo işte öküz herif :(
0 oy
(10,845 puan) tarafından
Oyy maşallah sübhanallah babası onun gö.tünü yesin
(260 puan) tarafından
Hahahah yesin :D
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Allah uzun ömürler versin inşallah maşallah. Bazen insan çözümsüz kalınca geriliyor hep frenlemeye çalışıyoruz kendimizi. Çok seviyormuş bak. 
(260 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :) evet o da sabah pişman olcak ama affetmiycem sözde ölür kızı için
(13,306 puan) tarafından
Olsun yüksek sesle bağırmadıysa yine de o da insan bazen ne yapacağını şaşırıyor insan. İki yüklen utanır
(260 puan) tarafından
Öyle yapcam valla utansın el kadar bebek daha
0 oy
(160 puan) tarafından
Massallah ya canim benim rabbim uzun omurler versin
(260 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kurban olurum tipe bak hele :)) Boşver kim ne derse desin sen üzülme sıkma canini bacım erkek milleti işte ne bekliyosun :) Ama Allah var benimkisi geceleri kızım küçükken ağlardı ama bir kez kalkıp da bağırmak bilmem ne asla yapmadı hoş yapsaydida ağzının payını yiyip otururdu çocuk sesi istemiyordu niye kazanmış o zaman daha o 50 günlük bı bebiş daha diş zamankari olucak başka sıkıntısı olucak ağlar yani bebek bu ben yorgun olduğumda kalkamadigim duymadığım oldu yalan değil o kalkıp da ilgilendiği de oldu özellikle ameliyat olduğum zamanlar yatıp kalkarken sıkıntı çekiyordm diye ise gittiği halde sabah erkenden geceleri her ağlamasına kalkıp bana verirdi çocuğu çünkü oturup kalkarken falan hep sıkıntı çekiyordum ister istemez tuvalet kapısında beklediği bile oldu beni banyo yapisinda flaan banyoda tansiyonum düşüyordu çok nedenini bilmiyorum ilk zamanlar sürekli bayilcak gibi oluyordum diye kapıyı kitletmez kendi kapının önünde beni beklerdi Allah razı olsun
(260 puan) tarafından
Benim eşimde aynı böyle canım inan ki sarılıktan yattık hastanede 3 gün o kadar özledi ki kızımı bidaha kimselere vermem seni diye diye ağladı çok düşkün aslında bana da yardım eder ama niye böyle oldu anlamadım
tarafından
Bebeğimmm bak sen sakın ol anneler olrak biz daha temkinliyiz bu konuda anlıyorum sende yeni ueni çıkıyosn o hamilelik psikolojisinden lohusalık psikolojisinden ama ona da biraz hak tanımanı tavsiye ederim sonuçta erkek gündüz belki çok yoruldu iş yerinde başka bı sıkıntı da olmuş olabilir biz bilemeyiz ki
(260 puan) tarafından
Evet canım iş yerinde çok yoruluyo çok şeyle uğraşıyo kendi ailesinin derdine ayrı koşuyo bizimkine ayrı başında çok iş var
tarafından
O yüzden bazı şeyleri görmezden gel senin için de yuvan için de bu çok iyi olucak emin ol
(260 puan) tarafından
Öyle yapcam canım mecburen
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Benim eşim de uykusu sever ama 28 ay boyunca hiç ağlıyor diye sesini yükseltmedi diş döneminde sabaha kadar evin içinde kucağında gezdirdi öyle uyuttu ki senin ki daha 50 günlük ne anlasın korkmuştur bebekler yüksek sesten etkilenirler eşinle güzelce konuş canım 
(260 puan) tarafından
Benimkide hiç öyle yapmazdı ama konuşcam canım bilsin hatasını
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ah kurban olurum maşallah fındığa ❤️ o da bağırmak istemezdi eminim belki sinirlendiği başka bişey olmuştur. Ama doğru değil tabiki yaptığı
(260 puan) tarafından
Evet canım inan nelerle uğraşıyo o da yapmak istemezdi eminim ama kızım çok korktu yazık bidaha sesini çıkarmadı içim bı tuhaf oldu
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Yaaaa Yaradana kurban olurum melek yaaa 
(260 puan) tarafından
Teşekkürler canım:)
0 oy
tarafından
Oyh maşallah SUBHANALLAH kız çok güzel Rabbim nazarlardan korusun kaldır kız fotoğrafı hem çok güzel hem de uyuyor nazar alır çok 
(260 puan) tarafından
Tamam canım kaldırıyorum teşekkür ederim bu arada :)) ay olmuyo kaldıramadım
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Anaa benim kizima benziyor nerdeyse  
(260 puan) tarafından
Yaaa ne güzel :)))
0 oy
(12,267 puan) tarafından
O öküzün senle işi vardır da kızın uyumuyur diye hıncını bağırarak almıştır başka sebebi olamaz
(260 puan) tarafından
Evet olabilir katılıyorum
0 oy
(226 puan) tarafından
MaşaAllah barekAllah çok tatlı, insanın uyku başına vurunca istem dışı şeyler olabiliyor, yalnız bebiş daha çok küçük bu şekilde yüzüstü uyuması tehlikeli diye dinlemiştim ama bi araştırın isterseniz en güvenli sırt üstü ya da yanlardan sabitleyerek yan yatırmak diye biliyorum.
(260 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım biliyorum evet ama annem yatırıyo böyle sırtı dinlensin diye ben daha hiç yapmadım böyle bişey sırtı ağrır çok yatmaktan diyo
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Valla yeri geldi aç kalmışım, yeri geldi uykusuzluktan zombiye dönmüşüm, yeri geldi banyo yapacak dişlerimi fırçalıyacak zaman bulamamışım, VS. VS. Ben bu şartlarda kızıma sabırla sevgiyle sarılabiliyorsam, kimsenin atarlanmaya hakkı yok. 4 yaşına kadar 2 saat deliksiz uyku nedir unutmuşum. Sabahlara kadar emzirdiğim bebeğime karşı benim sabrım taşmıyorsa, kimsenin taşamaz. Babası bile olsa hakkı yok. 
(260 puan) tarafından
İşte bende buna sinir oluyorum daha 50 günlük şimdiden bağıracaksa yandık
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Uykusu ağır gelmiştir yine de bağırmaması lazım bebek bunu hafızaya kaydediyor

(260 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(11,925 puan) tarafından
Erkeklerin hepsi oyle kocama sorsun biri ah ah uyutmuyor gece bizi cok yoruyor diyor ama dinim avradı. Olsun ki oglum 6 aylık oluyor 1 gece gözünü acıp bakmadı uyanmadı. 
(260 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
tarafından
Yaa kıyamam benim bebeğim de bugün 50 günlük oldu . Ona bagirirsa çarparim ağzına valla . Daha ben sesimi etmiyorum o ne diye konuşacak . Sanki onlar bakıyor.  9 ay karnımda taşımam yeter 
(260 puan) tarafından
Aynen öyle :))
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Oglum 1 yasinda beter bir bebek dogdugundan beri 1 senedir uyku nedir bilmeyiz. Esimle bu ara pek iyi degiliz ama yine de hakkini yiyemem asla bir kez bağırmadı kızmadı bebek yani hele senin 50 günlük daha bu dunyaya adapte olamamış minnoş 
(260 puan) tarafından
Evet öyle oldu ki zaten gündüz çok uyuyo geceleri uykusunu alınca uyumak istemiyo çocuk
(2,263 puan) tarafından
Daha gece gündüzü ayirt etmiyor canım normal

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 299 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 352 göst.
+1 oy
11 cevap 328 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 603 göst.
20 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,042 puan) tarafından soruldu

412,510 soru

12,419,410 cevap

45,154 kullanıcı

Kategoriler

...