0 oy
1,180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (416 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
............

12 Cevaplar

0 oy
(2,951 puan) tarafından
Hele bi eve gelsinde sen icabina bakarsin 
-Reklam-
0 oy
(969 puan) tarafından
Ahh ahhh en iyisi bebeklerimize kendimiz bakmamiz ruhsal olarak yorulacagimiza bedenen yorulalim ... gun sayiyorum boyle seyler bende yasayacagim belliki
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Anlamıyorum aten su bakmaya gelmiyenler neden gelip birde yük sıkıntı olurlar. Kırk kere soylemiştir degişik degişik hareket yapıstır kaynanan zaten. 
0 oy
tarafından
Kilitle kapıyı giremesin içeri annesinde yatsın doldurmasini biliyorsa ailesi baksın ogullarina
0 oy
(155 puan) tarafından
Ahh bu eşler yokmu alip bogacan benim basimdada var delirtip gider beni ne kiymetli aileleri var
(416 puan) tarafından
Of ya biktim hep aileleri hakli
(155 puan) tarafından
aynn katiliyorum valla bizimkisi felan aynj evde otryduk evleneli 3 veya 4 ay anca oldu bizi evden kovdu kışın ortasinda ocak ayındaydık düşün hala onlari savunur yapacak bsey yok bizfe ailesi yuzunden hergub kavga ediyoruz ama nafileee
0 oy
tarafından
Zihniyetine tukurim onun
0 oy
(125 puan) tarafından
Haklısın ama engellemek nedir ya çocukça şeyler Barışcaksınız engeli kaldıracaksın ne kadar saçma
0 oy
tarafından
Iğrenç bi adam ya böyle eş olmaz hatta bundan sana ev kapısı bile olmaz evinin kapısı bundan daha çok korur seni 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Aynı durumu acaba kendisi yaşasaydı böyle atarlı giderli konuşur muydu erkeklerde empati 0 neredeyse
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ya ne kabaymış eşin
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bu yüzden iki çocuğunda ben baktim hemde misler gibi 
0 oy
(426 puan) tarafından
Desydin ya gezmekten evde mi buluyrmki bisey diyeyim onlara kucucuk coxugu oturtmaya calisiyr snrada o bilmiyr ayagina onunu duzluyr sennse evladin bisey olsa sende mi duzleyecen onunu deseydin  sikma canini bosver herkesin iyle illa bibyerde problem cikariyrlar esler evladin icin kendin icin sesini cikarma en azindan bi sure sen toparlandiktan snra al hincini hepsinden

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 36 göst.
+2 oy
13 cevap 367 göst.
0 oy
16 cevap 399 göst.
19 saat önce Diğer kategorisinde geberikgelin01 (1,853 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,466,349 soru