0 oy
617 göst.
Aile kategorisinde (45 puan) tarafından
Iyı geceler kızlar.  Soyle anlatayım. Ben uzak ta evlıyım ve aılemın yanına geldım. Neyse teyzemlere gıttık gece yatıya kaldık annemle bır gece. O gece dondurma cektı canm varmı dedım var dedı neyse getırdı yedık. Bu kapta olanlardandı. Yedık bıraz bıraz da kaldı dolaba koyduk. Guzduz annemle teyzem dısarı çıktı. Hava da baya sıcaktı. Ben teyzemın kızı ve anneannem evdeydık. Kızı cıkardı dondurmayı getırdı bız ucumuz onuda yedıks bıttı dondurma. Zaten 4 top kalmıs tı geceden. Bız eve geldik bugın teyzem annemle konusurken dedı dı. Adımı anarak o Bu gece ölmedi mi o kadar dondurma yedı. Dıger çocuklar yememıstı. O gece olmedıyse daha da ölmez dedı bnm ıcın. Halbuku onun kızı ve anneannem de yedı tek yemedım. Oyle zoruma gıttı kı anlatamam. 8 tl lık bır dondurmayı konusmak nedır ya. Vallahi ben utandım. Bı daha kolay kolay gıtmem evıne zaten. Yolum duserde de aynı dondurma dan alıp verıcem dedım annem ayıp olur sen yapma dedı. Ama ben alıp verıcem o utansın biraz. Merkezde bıde cocuk ları ıstese bıle o dk alıp verebılırdı durumu da gayet ıyı. Hoş olmasa bıle konusulmaz ama. Sızce de alıp versem mı yoksa yapmasam mı. Ama cok zoruma gıttı. 

16 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Valla ben olsam mutlaka gider alırım güler yüz ile buyur teyzecim öldürmeyen dondurma aldım size derdim 
(3,744 puan) tarafından
İşte bu çok iyi :)
-Reklam-
+2 oy
(12,777 puan) tarafından
Ben başta dondurma canim cekse varmı diye bile istemezdim gidek alak vs derdim de varsa getirin yiyek gibisinden demezdim

Bu lafi demisse giderken mutlaka alırdım bende 
(7,792 puan) tarafından
Aynen bende diyemem onu hic utanirim evlendikten sonra annemlere gitsem bile bazen cekinirim elimde olmadan
(13,316 puan) tarafından
Ben de asla diyemem kuzenine en azından kalk yürüyelim der dönüşte de elimiz boş gitmeyelim dondurma gazoz alalım bari falan der öyle giderim. Teyze de ayıp yapmış da
+1 oy
tarafından
Ben olsam iki kutu alır götürürdüm alın yiyin diye
(7,792 puan) tarafından
Bende
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Kötü niyetle söylenmiş olduğunu düşünmüyorum teyze anne yarısıdır dondurma alirsan teyzeni incitirsin 
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Yeme içme lafını yapan insanlardan nefret ediyorum yaa 
0 oy
tarafından
Kötü niyetli dememiş bence ya
0 oy
tarafından
Al iki kutu ver eline keske o lafi duyduğun anda gidip alsaydin sicagi sicagina 
0 oy
tarafından
Ben olsam daha iyisini 2 kutu götürür birde not yazarim ölmedim teyze diye :)
tarafından
Hemen geliyorum :F
tarafından
Sen nerdesin gı:)
tarafından
Gonya yolundayız Gonyaaaaaağ :)
tarafından
Alla canini almaya bagcilara nasil gelecesen :)
tarafından
Benim eşim istediği yere gidiyor kız şehir dışına takılırım peşine neolacak yolda bir dondurma uğruna dogururum o ayrı :D
0 oy
(818 puan) tarafından
Bi daha ki gidisinde 2 3 kutu al götur misafirlige boş elle gelinmez de anlar zaten yaptiginin ayip oldugunu 
0 oy
tarafından
Ben olsam coktan domdurmayi alip.evine gelip.al snaa dondurma derdm canm .belki alakasiz ama  Ölmek derken ne demem istedi  onu anlamadm canm 
0 oy
(13,507 puan) tarafından
3-4 kutu alır bırakırım gözü doysun diye 
0 oy
tarafından
Teyzelere anne yarısı diye boşuna demişler hiç de öyle değil arkadan kuyu kazanlar
0 oy
(550 puan) tarafından
Ben hiç kizilacak birşey görmedim teyzen kötü amaçla söylememiş. Eyerr dondurma alıp görürsen yaptığın çok ayıp olur
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Kiz benn duyar duymaz  gider alir verirrdim hemen tek kelimede etmezdim. Ben yedim olmedim sizde olmeyin die size dindurma getirdim der donerdim net. 
0 oy
(123,021 puan) tarafından
bacim al bi kac paket doysun
0 oy
tarafından
Ben alır verirdim çok kırıcı gerçekten yaptığı dondurmanın sikari ney ola ki lafını ediyor ya ben yeğenlerim gelince ne yapıp ne yedirecegimi nasıl rahat ettireceğimi şaşırıyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 296 göst.
29 Eylül 2022 Aile kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 534 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
8 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 344 göst.