Iyı geceler kızlar. Soyle anlatayım. Ben uzak ta evlıyım ve aılemın yanına geldım. Neyse teyzemlere gıttık gece yatıya kaldık annemle bır gece. O gece dondurma cektı canm varmı dedım var dedı neyse getırdı yedık. Bu kapta olanlardandı. Yedık bıraz bıraz da kaldı dolaba koyduk. Guzduz annemle teyzem dısarı çıktı. Hava da baya sıcaktı. Ben teyzemın kızı ve anneannem evdeydık. Kızı cıkardı dondurmayı getırdı bız ucumuz onuda yedıks bıttı dondurma. Zaten 4 top kalmıs tı geceden. Bız eve geldik bugın teyzem annemle konusurken dedı dı. Adımı anarak o Bu gece ölmedi mi o kadar dondurma yedı. Dıger çocuklar yememıstı. O gece olmedıyse daha da ölmez dedı bnm ıcın. Halbuku onun kızı ve anneannem de yedı tek yemedım. Oyle zoruma gıttı kı anlatamam. 8 tl lık bır dondurmayı konusmak nedır ya. Vallahi ben utandım. Bı daha kolay kolay gıtmem evıne zaten. Yolum duserde de aynı dondurma dan alıp verıcem dedım annem ayıp olur sen yapma dedı. Ama ben alıp verıcem o utansın biraz. Merkezde bıde cocuk ları ıstese bıle o dk alıp verebılırdı durumu da gayet ıyı. Hoş olmasa bıle konusulmaz ama. Sızce de alıp versem mı yoksa yapmasam mı. Ama cok zoruma gıttı.