Esim olacak sahis artik ifitrada atmaya basladi bana bundan once siddet gormus annemin evine gitmis uzaklastirma aldirmistim ama uzaklastirma biter bitmez ailesi beni almaya gelfi ben aglamaktan harap oldum gitmek istemiyrm die ama ailem son bisans ver die bitirmek olmaz die beni gmderdi neyse sineye cektm geldim kizim icin sustm bende yeniden baslariz die kendisinin sevdigi herseyi yaptm kadinlksa kadinlik yemekse temizlikse annelikse arkadas bile ildum yeri gelince ama gelin gorunki kalkmis bana sen disari hamgi saatte ciktin kac saat surdu die fesatlik yapti esimin syle bi huyu var eviyle ilgilenmez eksik nedir demez parayi eve birakir sen hallet bana is verme yapamam der neyse bn alirm simdide syleniyor sen para harciyrsun esya aliyrsun felan die ben dedikelrini hatirlatsamda utanmadan ben sana oyle demedim diyor yetmiyr babami arayip kizini egit lafini dinlet die rahatsiz ediyr saatlerce oturmus bana nasihat veriyr hic ben ne kadr iyiyim acaba demiyr evlenmeden onceki hayatima girmeden onceki yasanmislikalri anlatip bana namusuma laf ediyr acimiyr hic bu benm karimdir ayiptir demiyr adamin derdi belli ayrilmak istiyor ama aileler izin vermiyr yani benm ailem birakmiyor yoksa onun aileside razi bana kardeslerime ifitra atiyor syleniyr surekli ama kalkip bacsinn annesnn yaptgi pislikleri bilmesine ragmen iyi yapiyrlar diyr ben dayanamdm otyrdum agladm elden bsiey gelmiyr die kusura bakamyn uzn oldu ama gercektem dayanamiyrm artik..:( :(