0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Benimle yapmak isteyen varsa yapalım:D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende İsveç diyetimin 12. Günüm deyim 1 gün kaldı bitsin bende kabak diyetine başlıycammmm
(223 puan) tarafından
İsveç diyeti çok zor ya kg verdiriyomu
tarafından
Evet çok zor ölüyom zaten açlıktan ama çok şükür 1 günüm kaldı. Kabak diyetine başlıycam. Evet kilo verdiriyo canım 13 günde 20 kilo veren bile var yani çok kilolu bi insan bu diyetle 20 kilo verebilir ben 97.yle başladım Çarşamba sabahı tartılcam sonucu buraya yazacam.
(223 puan) tarafından
Yaz bakalım kuzum ben 87.7 den 1 ayda 76 düştüm inş Bi 10 kg gitse yeter bana
tarafından
Naptın kız 11 kilo verdin anlatsanaa benimde ideal kilom 65 ve ben 65 olana kadar farklı farklı diyetler uyguluycam
tarafından
Kiz buglem hemen ne yaptın söyle 1 ayda 10 kilo verdin şu kabak diyetini bende yapicam 87 olmuşum bende şaka gibi 1 haftada diyetteyim  özelden anlattı 1 ay bende yapayım 75 düşmem lazim :) en az
(4,877 puan) tarafından
Pamuk prensesim nette çok şey var İsveç diyeti için sen hangisini yaptın .?
tarafından
Google dan bak kuzum 13 günlük İsveç diyeti
(4,877 puan) tarafından
Peki kendinde incelme vs hissediyor msn
tarafından
Isvec diyetimin 12.gunu cok iyi ya :D
tarafından
Eşim ve alt komşum zayıflamışsın biraz diyolar ki bende görüyorum o farkı hem kendimde hemde tartıda.
(4,877 puan) tarafından
Darısı bana artık :)) tek sıkıntım sezeryan göbeği :/// spor da yapamıyorum belimden rahatsızım
tarafından
(Sormam lazım)
12. Güne gelene kadar öldüm öldüm dirildim valla açım açım diye ağlıyorum resmen :D bir gün bakıyom diyom tamam ya alıştım artık açlık hissetmiyorum ertesi gün açım açım diye eşimin başının etini yiyom :D
tarafından
Butun gun atistirmayla duruyorum yazini gorunce arastirdim sabah yapayim bunu dedim baslar baslamaz psikolojik aciktim biraktim :D
(223 puan) tarafından
Kızlar ben hem zayıflama çayı kullandım hem detoxlar yaptım hem diyet spor falan
-Reklam-
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Bende başlayayım :))) 

Akşama 3-5 kilo kabak alayım da :)))
0 oy
(10,583 puan) tarafından
Ben karabuğday detoksuna başladım 2 günlük bakalım ne kadar gidecek bayrama kadar 5 kilo vermek istiyorum
tarafından
Bayram da geldi zaman ne cabuk geciyor
0 oy
tarafından

Diyet konusunda iyi degilim ama ismi cok havali isvec diyeti kabak detoxu falab:D

0 oy
(7,787 puan) tarafından
Nasil yapiliyo anlatsana canim
(223 puan) tarafından
Internette var kuzum sabah 2 haşlanmış yumurta maydanoz peynir öğlen ve akşam yağsız tavada kabak rendelenmiş şekilde üstüne yoğurt istediğin baharat ve dereotu tabiki bolca su
0 oy
tarafından

457575146467545 gündür her türlü zayıflama detoksundayım afafafsfsfg :D:D

(1,252 puan) tarafından
Benimde bu gün 1 inci günüm ben cok sık yapardım bu ara bırakmıştım hemen 2 kilo almışım geri başladım ablamın2 bucuk yaşındaki kızı markete gidince kabakların yanına gidip anne teyzemin kabagı diyomuş ne kadar cok kabak yiyosam:)
(1,252 puan) tarafından
Yanlış yere yorum yapmışım pardon :)
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Daha onceden yapmistim sadece 1 kilo verdim ama kabaktanda sogudum resmen :D Heralde cok uzun bir surede yemem 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.

Kategoriler

1,440,656 soru

23,682,778 cevap

310,382 kullanıcı

...