0 oy
440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ilk tasindigim yerden dun taşındım 2 sene oturdum ilk tuttuğumuz eve ben bilmiyordum belli bi sure oturacagimizi eşim söylemedi evin borcu bitince mecbur ciktik simdi taşındıgimiz ev guzel bastan söyledim ben ev almadan cikmayacam kisa sureli tutmayacam dedim oda cok guzel dedi dul bi bayan 2 oglu var istanbulda ev buyuk oglaninmis 4 daire üstümde dul ev sahibim benden asaga 2 kat daha kiraci 3 kiraciyiz hoşgeldine geldi bugun dedim ev guzel ev almadan gitmem burdan demez mi bura zaten satılık alici olursa satacaz buyuk oglumun hepsi ben yaşlıyım ugrasamam kiracilarla diye ben şok napçam şimdi sözleşmem de yok:(((

10 Cevaplar

+1 oy
(2,256 puan) tarafından
Tövbe yarabbim madem öyle başta söyleseymis densiz 
tarafından
Yani kiracı niye alıyorsun sat evi o zaman simdi o satın alan gelip derse çık.ben oturcam sozlesmem yok ev sahibi memleketli.diye guvendik:(
(2,256 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın işn kolay kolay satılmaz
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aaaa birini bulunca seni kapiya koyucak canm bu sen ev arayisina gir bence yada o evi sen al anlas onlarla madem begendn
tarafından
Ah cnm param olsa zaten kiraya durmam alirdim olsaydi  bebegim de küçük tasinmak zor iş
tarafından
Ee ne yapcan canm benim. Kapiya ne zmaan koyucak beni die düşüncekmisin her gece yataga kafani koydugunda
tarafından
Canim daha dun taşındım napiyim ben şimdi
tarafından
Sen bilirsin canm . Ben olsam hic evi yerlestrmez baska yer bulur tasinirdm
+1 oy
(4,060 puan) tarafından
İşte bu yüzden her girdim evde sözleşme yaptım yandın bacım sen ah ah bir aya çok demezse şaşırma 
tarafından
Hayir satacaksan niye kiraci aliyon
(4,060 puan) tarafından
He işte benim kafa ona kızar yani inş hemn çıkarmaz
0 oy
tarafından
Valla anlamadim
tarafından
Neyi anlamadin
tarafından
Post sahibi evde uzun süre oturmayı düşünüyormuş. Ev sahibi teyze de hoş geldin e gelmiş. Post sahibi de teyzeye ev alana kadar çıkmam ev güzel demiş. Yaşlı teyze de burası zaten satılık ben kiraciyla uğraşamam demiş. Haliyle post sahibi de şaşırmış duyduklarına.
tarafından
Aa kötü olmuş ya
tarafından
Yani bastan konuştuk herşeyi tamam dedi ogullarim istanbulda gelmez ben ust kata ciktim orda oturacam ordan cenazem çıkar dedi bende sevdim guzel yani uzun sureli otururum demiştim:(
tarafından
Bazı yaşlılar böyle patavatsız oluyor
tarafından
Valla bilemedim canım inşallah hayırlı olur hersey
tarafından
Evet canim simdi ne yapacağımı bilemedim
tarafından
Yapılacak en doğru şey oğullarıyla konuşmak tabiki de canım. Anneniz böyle diyor biz sizinle bu şekilde anlasmadik satma gibi bir düşünceniz varsa ben hemen yarın boşaltıyorum bu evi verdiğim kira/ kaporayı da istiyorum kuruşu kuruşuna diyip resti çekeceksin
tarafından
Kira kapora vermedik girdigimiz gun 27 si yani dun kira günü oyle anlaştık bebekle taşınmak zor ah :(
tarafından
Ne kadara satıyorlar cnm ona göre kredi çekin sizin okur hemde
tarafından
Sordum bilmiyor kadın onuda nasil yapacaz bilmiyorum malum ekonomi
0 oy
tarafından
Sözleşme işte canim sözleşme olmadan ev tutmayin
tarafından
Ilk oturdugum ev esimin çocukluk arkadasinindi sözleşme yapmadık sıkıntı olmadi ama tek sorun ev sahibim evin kredisi bitince evine gelecekti ve eşim bunu bana söylemedi
tarafından
Tüh koti olmus bence sözleşme işte ev sahibinden
tarafından
Ev gormeye geldigimde istedim bu evi esimin hala oğlu tuttu bize ev sahibide eşimin hala oglunun teyzesi :(
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Hakkı satmak isterse satar sözleşme şarttır böyle baslangiclarda
tarafından
Bilmiyom başta konuştuk aslinda sozlesme istemedi burdan cikanada yapmadılar acikcasi tanidikdır diye güvendik
(9,238 puan) tarafından
Benimde sözleşmem yok ama ben çıkarsam kiracı bulamaz adam dağ basindayiz. Tayin çıkana kadar buradayız dedik.bakalim ne olcak
tarafından
Dağ başı mı neresi orasi
(9,238 puan) tarafından
Bulgaristan sınırında
0 oy
(135,419 puan) tarafından
kontrat yoksa cik dedimi cikarir bacim yaa tuuh
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Sende hemen sözleşme yap kuzum
0 oy
(18 puan) tarafından
Canim sozlesme yapmadiysan hak iddaa edemezsin Rabbim yardimcin olsun insallah satilmaz da yasli yasli ugrasir 
tarafından
Sagol canim:(
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Sizin hataniz olmus sozlesmesiz oturarak 

Ama pandemi de  kiraci da zor cikartiliyor bi avukata vs sorun
tarafından
Gerçekten mi varmi oyle bisey
(12,771 puan) tarafından
Tabiki ben suan bi kiraci cikartmakla ugrasiyorum oandemiden dolayi 6 ay 1 sene cikartamazsin dedi avukata danışmis bende danisacaktim başka şekilde  bi seyler yapacaktım ama gerek kalmadi bi sorun bence
tarafından
Sozlesme yapmadık esimin akrabası diye ama ne bilim
(12,771 puan) tarafından
Bence bı danisin birilerine
tarafından
Tamam canim cok sagol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 420 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 487 göst.