4 yillik evliyim 23 yasindayim 2. Ye hamileyim esim cok iyi biridir beni cok sever ama ilk evlendigimizden beri hep bi spzu vardir han kadinin ic guzelligi oldugu gibi adami cekende yine dis guzelliktir sadece dis guzellik degil erkek hem esinin ahlakini sever hem guzelligini... gobek sevmeyen birydi bende azda olsa irsi oldugundan dolayi bastan bri gobek vardi 157 boyunda 53 kiloydum sonra 1. Hamileligimden az bisey kaldi buna 54 kiloyla hamile kaldim.. tabi catlaklarimda oldu koltuk alti ve genital bolge kararmalarimda var. Hic boyle mini etek vs giyemiykrum atletle dolasamiyorum o karatilari gorcek edicek diye.. halbuki ben seni oldugun gibi her halinde seviylrum diyor. Ama bana gorede gorunen koy klavuz istemiyo evet orantili.kilomla boyum ama icimi o biliyo iste catlaklarimida kararmalarida... oyzuden rahat olamiyorum ona. Benmi cok alinganim bilmiyorum adam sevdigini soylesede inanamiyorum cunku bende karatilarimi catlaklarimi sevniyorum oyxuden:( bugun oyle bi konu acildi dediki senin koltuk altinda kararmis oranda hani niye pluyp acaba gibisnden soyledi kendisnde yok cunku cidden kotu bi niyetle soylemedi bende hamilelkt cogaliyl dedim oda oncedende oyleydi dedi bende oyle yaratilmism demekki dedim ama uzldum yani uzlsemde bisey fayda vermiycek degisrirwmiycem kendimi ama ona nasil rahat olurm.umursamaz olurm bilmiyorum:( uzun oldu biraz kusura bakmahin kafam cok dolu ya:(