0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,518 puan) tarafından
27 gunluj bebegim var. Esim askeri personel. Ailelerden uzaktayiz. Kayinvalidemler geldiler 2 aya yakin kaldilar. Kayinbabam gorumcem. Hatta post acmistim cumbur cömaat dogumum icin gelcekler diye. Pek rahat edemedim açıkçası onlar gittiler. Sanirim logusalik piskolojisinden bebegime bakamiuo gibiyim beceremeyecem diyorum kaynanamlar eve el atmadan gittiler eşim pazar gunu supurge attu. Destek oluyo bana sağolsun ama ben sureklu ağlama krizlerine giriyorum en onemli sebebide sutum yetmiyo. 30 cc mama verince uyuyo bebegim. Basaramayacak misim gibi esimide mutsuz edecek misim gibi geliyo. Evimede bakamayacak misim gibi. Hersey sanki daha kotuye gidecek mis gibi geliyo. Daralıyorum bebegimi seviyorum ama agliyo derdini anlamiyirum sanki. Esim nonetci bugün yine bebegim gaz krizine girecek diye ödüm kopuyo. Nolur eleştirmeyin beni.. Destege ihtiyacim var. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sutun yetmeyince aglama krizlerine girme her anne sutuyle besleyecek degil su hormonlariniza soz gecirmeyi ogrenin once yapamiyorum diye bisi yok yapacaksin sen bi annesin lohusa piskolojisine inanan biri degilim acikcasi is kafada bitiyo bence 
tarafından
Kuzu ben 14sene once kullandim marka falan aklimda kalmadi bak burdaki gacilara sor markasini

3aylikken basladik biz kanguruya bi zarari olmadi
tarafından
Saol canim benim rabbim herkesin evladini bagislasin insallah ❤️
(1,518 puan) tarafından
Bendekinde soru. Eski postlardan arastrm bakalim kanguru tavsiyesi. Teşekkür ederim yorumların için
tarafından
Rica ederim bebisim iyi bak kendinede bebisinede
(1,518 puan) tarafından
:) bakacam inşallah.
-Reklam-
0 oy
(928 puan) tarafından
Canım benimde sütüm yetmiyordu ayriyetten mama da verdim niye cocugunu attın mı sanki iyi anne olmayasın elinden geleni yapiyon sen kolay degilki minicik bebekle baş etmek herkes böyle inanki içini karartma iyi düşün sen çok iyi bir annesin ve sen agaldikca bebekte hissediyor huzursuz oluyor
(1,518 puan) tarafından
Toparlarlanacam canim. Sanki tek ben boyleymisim gibi geliyo. Ama herkesin bunlari yasadigini görünce demekki bengucsuz degilim diyorum geçiyormuş diyorum rahatliyorum
(928 puan) tarafından
Benimde eşim asker canım hep böyle uzakta olacaz bende hamileyim işte 4 buçuk aylık mecbur başetmek zorundayız bide küçük çocuğum var 21 aylık üstesinden geliriz biz yeter ki isteyelim kızımda hic susmayan gazlı bir bebekti ne uyku bilirdim ne yemek yemek ama zaman su gibi geçiyor bı bakiyon buyumusler :)
(1,518 puan) tarafından
İnşallah canım. İkincide de bu piskolojinoluyomu acaba suan asla ikinci bebek dusunmuyirum varya
(928 puan) tarafından
Yok ya olmadı o kadar üçüncüye hamileyim zaten şu an ona da bakacaz büyütecez inşallah yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar gerisi halledilir bence yani
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Lohusalığın bitince geçer merak etme sen sakin kalmaya bak sen harika bi annesin 
(1,518 puan) tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
tarafından

Öncelikle yetemeyecekmişsin hissi heran eleştiriye maruz kalma ihtimalini düşünmekten gelir bir bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz emzir baktın doymuyor ver 30cc mamasını, her bebek gibi senin beğinde ağlama krizene girecek takip et mutlaka günün belli saatlerinde başlar ağlamaları

Evet çogu zaman ev işine yetişemeyeceksin yemek yapmaya vaktin olmayacak bizler gibi herkes gibi yani
Bebeğin o kadar çabuk büyüyecek ki bu zamanlarını kaçırma sev sarıl öp kokla 
(1,518 puan) tarafından
Gerçekten ozlenirmi ki bu zamanlari
tarafından
Özlenmez mi kızım 12 aylık oldu küçük hallerinin resmine bakıyorum 8
(1,518 puan) tarafından
Allah im sana bagislasin canim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 891 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.