0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (627 puan) tarafından
Ya ne guzel tuvaleti geldiginde soyluyor tutuyorda tuvalete goturuyorum yapmiyor sonra gidiyor bi yerlere yapiyor bi turlu tuvalete yapmayi ogretemiyorum nasil yapicam bunu ?

3 Cevaplar

0 oy
(12,777 puan) tarafından
Masallah geldigini anliyormus soyluyormus banyoya siticer vs alsan yaptıkça hafi bi tane yapistir desen yapmadığı da boyle uzgun emoji vs koysan ona heveslenir mi acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zamanla alışacak canım valla çok zor ama yapa can bir şey yok tuvalete yaptıkça ödüllendir dışarı ağır yere yapınca üzüldüğünü belli et hayal kırıklığına uğradım sen kocaman olsun senden hiç beklemiyordum lütfen bir daha yapma hem bak tuvalete yaparsan sana ödülde var de öyle öyle alışacak 
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Başlayalı kaç gün oldu canım? Maşallah  geldiğini biliyor söylüyormuş. Az  daha dayan cidden sabır işi  bebeklerin en zor yani bu bence. 
(627 puan) tarafından
Aslinda tam baslamadik gunduzleri aciyorum uyurken ve disard bez takiyorum
(3,697 puan) tarafından
Öyle alıştıramazsın canım yani daha da zorlanırsın. Gece de çıkar bezini yatağına alez  ser. Bi süre de dışarı çıkma ki yani mesafeli bi yere gitme ki  bezi tamamen unutsun varsa en fazla bahçeye çıkar  yoksa ikiniz için de çok zor olur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
5 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ummmeryem27 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 276 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
27 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Minnak35 (5,321 puan) tarafından soruldu

405,663 soru

12,155,117 cevap

36,589 kullanıcı

...