0 oy
182 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sen küçücük bir çocuktan ne bekliyorsun nasıl zevk alabiliyorsun, anne,anneanne, dayı bide evladını kollarının arasına alması gereken kişiler yapıyor bunları. Çok nadir burda da karşılaşıyoruz öyle postlarla işte kardeşim, şu bu diyorlar saklıyorlar ya deli oluyorum, çocuklar kesinlikle korunmalı değil kendi çocuklarim başkasının çocuğunada asla yapılsın istemem, ve çocuklar resim defterine böyle resimler dökmesi beni çok çok üzdü, çizecekleri tek şey Cin ali olmalıydı. Çocuklarınızın yazdığı veya çizdiği bütün resimlere bakın kızlar, onlar mutlulukları yada hüzünleri bu defterlere döküyorlar çünkü

1 cevap

0 oy
(7,946 puan) tarafından
Lanet olsun bu Ülkeye iğreniyorum resmen Allah böylelrinin canini alsinda son bulsun artik bu olaylar Allah devletimize de adaletli yöneticiler nasip etsin
tarafından
Amon canim amin
tarafından
Serbest kalmaları hele hele
(7,946 puan) tarafından
Bazen iyikide türkiyede yasamiyorum diyorum biliyomuaun sonra eş dost akrabam bu masum çocuklar geliyo aklima çok uzuluyorum keske hepsini yanima alabilsem
tarafından
Anne babayız diye çocuklarımiza vurma hakkımiz yok, böyle pis şeyler yaptırma hakkımız yok, devlet inşallah alır çocukları onlardan, evlenince bu çocuklar bunlari hatırlicak gururları zedelenecek
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 503 göst.
4 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nurane (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.
0 oy
4 cevap 371 göst.
0 oy
10 cevap 567 göst.

409,530 soru