Gündüzleri bezi komple iptal et alıştırma kilodu al prensesine işeye işeye öğrenecek. Geceleri hemen bezi iptal etme ilk zamanlar geceleri bezi kullan. Zaten gündüzden çişini oturağa yapmaya alışacağı için geceleri de psikolojik olarak bezine yapmayacak. Ben kuru olduğu için aynı bezi 3 gece bağladığımı bilirim
Canim ben ramazan bayramindan önce bı denedim ne sinir kaldı ne bı şey çocuk yapmayacağım Allah yapmayacağım diyordu 4 gün dayanabildim bayram geçti falan 15 gün ara verdim cuma yine başladım bu sefer öğrendi çok şükür ama ilk gün 6 tane tayt islattik ve çok sık yapıyordu altına kaçırıyordu dun 1 kere ıslattı ben ara ara hatırlatıyorum gel annem çiş yapalim diye lazimliga oturtuyorum yapıyor çişini beraber tuvalete döküp çise bay bay yapıyoruz
Klozete yapmak istemedi kızım dediğim gibi lazimliga yapıyor ilk günler baya tayt ıslatır moralini bozma sonra sonra tutmayida öğreniyorlar soylemeyide öğreniyorlar saat başı hatırlayabilirsin soylemezse ben şuan geceleri bez bağlıyorum ama bezi kuru uyanıyoruz 1 hafta baglayayim da sonra onu da bırakırız diyorum
1,492,880 soru
24,392,616 cevap
349,416 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın