0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (10,462 puan) tarafından
Nasıl başladınız bebeğiniz kaç aylıkti ne kadar sürdü gece beslenmesini bırakmak

3 Cevaplar

0 oy
(1,897 puan) tarafından
Bilmiyorum ki beş yaşında hala gece uyanıp bazen süt istiyor canm emzirmeyi kestikten sonra gece uyumadan yedir iyce sonra uyut sabah ver tekrar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 buçuk aylıkken, kendi kendine kesti benimki. Mama ile besleniyordu gece kalkıp veriyordum birkaç gün yedirmeye çalıştıkça yemedi, ne uyurken ne de uyandırdığımda. Sonra bıraktım acıkınca ağlar nasıl olsa diye, hiç istemedi. Gece en geç 12 de yiyor, sabah 7-8 gibi uyanıyor o zaman veriyorum. Tabi her zaman saatler öyle olmuyor
0 oy
(722 puan) tarafından
18 aylıktı yaklaşık 3 hafta sürdü şimdi rahatım şükür sabaha kadar uyuyor
(10,462 puan) tarafından
Peki çok uyanıyo muydu benim oğlum banko 2 saatte bir uyanıp emer ama acikytigi için değil alışkanlık haline getirdi 14 aylık oldu bu artık beni çok yoruyor 2 gecedir emzirmeme ye çalışıyorum uyandığında ne yapiyodunuz
(722 puan) tarafından
Çok uyanıyordu bazen 6 kere kalkıyordum gece bazen yatırıyordum yarım saat sonra uyanıp emmek istiyordu.Önce emzirmeden uyutmaya geçirdim.Uyuturken göğsümün üzerine yatırdım karnınız tok yemek yedik emmek yk burda uyuyabilirsin dedim öyle uyuttum gece uyanınca da öyle yaptım birşekilde teselli ettim önce azaldı uyanması sonra arada bir, bir kere uyandı yaklaşık 3 hafta sonra kesintisiz uykuya geçti

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 308 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Korkmazayse (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
29 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde -srn- (12,866 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,054 soru

12,372,777 cevap

42,537 kullanıcı

Kategoriler

...