Kızlar simdi bizim ev sahibi ve diğer kiracı komşular beraber ayarlayıp oturup yiyip içiyorlar bana haber vermiyorlar . Gözüm de yok rabbim herkese helal bereketli rızıklar versin .
Bende evlenmeden önce de pek fazla dışarı çıkmayı sevmiyorum ev de durmak daha çok hoşuma gidiyor . Evi ilk tutarkende söyledim ben pek dışarı çıkmayı sevmiyorum evde durmayı seviyorum ama hep beraber biseler yapılacağı zaman söyleyin bende biseler yapar katılırım size diye söylemiştim.
Bazen kek kurabiye vs yapınca kokmuştur diye ust kata ev sahibine yolluyorum . Sonra oo sen böyle şeyler yaparmiydin diye laf sokmaya çalışıyor, ben yapıyorum ama kimseden bisey görmüyorum herkes yiyo iciyo deyince gülüyor sen bize katılmıyorsun diyor çağırılmayan haber verilmeyen yere kimse gitmez diyip iniyorum. Hep benim yapıp vermemi benim onları pohpohlamami istiyorlar sanırım.
Pazara vs gidince haber vermez ben eve gelirken kapıda yada pazarda karşılaşınca huu komşu hiç haber vermiyorsun diyo , bende kimse bana haber vermeyince bende annemle geldim diyorum .
Kendileri biseye haber vermezler söylemezler ama hep benden beklerler , lafımı sözümü söylerim içime dert etmem ama keske daha fazla söyleseydim diye düşünmekten basıma agrilar girer .
Hep kötü olan bağıran çağıran komşuyla iyi olurlar o evinde olanı pişirir millete dağıtır uygunsuz kelimeler söyler herkese bağırır çağırır ama yine de Onu cok severler .
Ben nasıl tavır sergilemeliyim ki benimle uğraşmasınlar .