0 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (931 puan) tarafından
Kizlar ins carsanba dogumun war saglikla cikarsak rabbimin izniyle size birsey sorucam. Ben ewde tek olcam anne veya esim hic olmucak hep tekim yani gece gunduz korkum su kimisi diyorki bebegi sakin yaninda yatirma kokuna alisirsa hic bi saniye bile seni birakmaz oyle olursa ben mafolurum kizlar hic bisey yapamam cnku 5 dakika bebegime bak dusa greyim dicek bile kimsem olmucak tawsiyeleriniz ne emziirip direk yataginami birakayim geceleri napayim hastaneden itibaren hic yanina koyma diyorlar kararsiz kaldim kizlar ❤

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
O anne karnından yeni çıktıgıniçin senin kokun ona lazım dibinde yatırma ama yanında ol emzirirken falan uyumamaya dikkat et 
(931 puan) tarafından
Yatarsam uyuya kalabilirim uykum cok agir cnm tek korkumda o bnm iste
tarafından
Yanında olsun ama yattığı yeri yüksek tut ve sokulma annelk içgüdüsü ağır uyku flan kalmıuo canım merak etme rabbm yardmcın olsun.
(931 puan) tarafından
Saol cnm bnm cok tsk ederm allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(468 puan) tarafından
Cnm benimde 6 aylık bebeğim var sürekli yanımda yatırdım kokumuda biliyor ama maşalh uslu bir bebek başkalarının lafına bakıpta kendi kokunu bebeğinde mahrum bırakma derim batıl inanç hepsi bence 
(468 puan) tarafından
Hayır ağlıyo mesela geceleri emziiryorum ve doyunca çıkarıyorum uyanmıyor
(468 puan) tarafından
Maşalhh diyim
(931 puan) tarafından
Ne guzel masallah saglikla buyusunler bnm bebegmde sakin olur umarim
(468 puan) tarafından
Tşk ederim cnm  inşlh seninkide sağlıkla doğar kucağına almayı nasip etsin rabbim
(931 puan) tarafından
Saol kuzum allah razi olsun
0 oy
(845 puan) tarafından
Ya ben bu  zihniyetsiz insanları anlayamıyorum yemin ederim ya nasıl böyle saçma ***** konuşabiliyorlar canım herşey den önce bir bebek 4 aylık olana kadar hiçbir alışkanlık edinmezler yeni dünyaya 4 aydan sonra alışıyorlar oda yavaş yavaş küçüküc daha yeni doğmuş bir bebek tabikide annesine muhtaç onun kokusuna ihtiyacı var yemin ederim ki bunların hepsini başka bir gezenege yollican düşüncesizler canım ben kasımda doğum yaptım ve ilk 3 ay kızım yanımda uyudu gazı olduğundan 3 ay gaz sorunu bitince beşiğine koydum şuan 8 aylık hiçte öyle bir sıkıntım yok ki ben sürekli kızımın yanındayım sende öyle yap kuzum sakın bebeğinden uzaklaştırma kendini çok günah
(931 puan) tarafından
Cok korkuttular cnm ya yok drmaz yok 2 sniye tek kalmaz hic bisey yapamazsin sen uyucak sanma yaninsan kalktigin gibi aglicak uyurkende seni yaninda isticek ws ws baya soylediler yani
(845 puan) tarafından
B ok biliyorlar onlar
(931 puan) tarafından
:)) bencede ya takmicam walalhi
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Benim yatağımın yanına park beşik koymuştuk öyle yatırdım yanımda emzirmek için uyanıyorum emzirip altına bakıp öyle geri yatiriyordum eğer seninde öyle bı şansın varsa böyle yapabilirsin
(931 puan) tarafından
Senin ki hareketli bnkide hareketsz kuzum ya hic tik yok bebekte cok nadir hareket edio 37 oldum bugun 37+5de doguma gun werdi doktr hareketsz bide kilolu die birak annesi hareket etsin az bisey kalmis zaten bacim
(4,851 puan) tarafından
Gece uykumdan uyanıyorum yav o derece :) bı tepikliyor aha deprem oluyor sanıyorum korkuyorum bı an
(931 puan) tarafından
Maaallah masallah de yawruma nazar olmasin saglikla gelsin kuzum
(4,851 puan) tarafından
Sende sağlıkla kucağına al canim doğurdum diye de post aç :)
(931 puan) tarafından
He ins allahim nasip eder yaaa ogunu sagliklaa
0 oy
(136 puan) tarafından
zaten bebek hep emiyor hep kucagında olcak gaz cıkarcan falan alışmaz merak etme 
0 oy
(10,608 puan) tarafından
Allah yardımcn olsun, başka çocuğun yok muydu senin
(931 puan) tarafından
War kuzum ama arasi baya gecti 9 sene wallahi sanki bu ilk ya yikamayi bile nasil yapicam die dusunuyorum bide ozaman tek deildim suan tekim :( coguma kiyaft bile hep yalnis almisim hic yaz bebegim olmadi we hepsi uzun kollu :(
(10,608 puan) tarafından
Olsun tek kat giydirirsin sende biraz da kısa kollu alirsn ☺ diğer çocuğun yannda değil mi
(931 puan) tarafından
Hyr askim onu babasina yolladim cok agirlastim cunku dogum yapayim allahin izniyle 1 hafta falan toparlanayim oyle gelicek beklio oda ama suan bakamam ameliyat olunca tekim az toplanmam lazim ins guzel gecer de iglesirim biran once herkez bnm elime bakio cnku iki tane bebe gelcek hem oglum hemde esimin oglu birde simdiki bebek allah nasip ederse 3 cocuk bakicam oyuzden hmn iglesmem lazim ya
(10,608 puan) tarafından
Allah yardımcn olsun canm.. oglun akıllı uslu bi cocuk ise sana yardımı bile olabilrdi aslında :)
0 oy
tarafından
Sevme içinde al bebeğini. Çok avantajından dez avantajından var. İnşallah uslu bir bebeğin olur. Yerde olsun bebeğin yada beşiği de. Oh ne güzel gerekli gereksiz kucağa alınmayacak bebek bu konuda tek olmak güzel. Ama eşin izin alsın Bi iki hafta yardıma ihtiyacın olacak
(931 puan) tarafından
Esim cezaewinde cnm :( ama ins bebek uslu olurda 2 tane daha 8 yasinda oglan olucak ewde oyuzden kucaga alisirsa die korkum war
tarafından
Anladım canım Bn görevde filan sandım. Allh yardımcın olsun kardeşim
(931 puan) tarafından
Aminn cnm cok aminn allah razi olsun

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
10 cevap 448 göst.
0 oy
9 cevap 210 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1701 (26 puan) tarafından soruldu