Uzun yazmışım kusura bakmayın
Geçen kaynanamgilin evini temizlerken koltukları kaldırdık altlarını süpürüp siliyordum bu eski çekmeceli koltuklar varya çekiyorsun yatak oluyor onlardan
Çıkarmıştık çekmecesini altını süpürüyordum
Altındaki demirlerden bi naylon geçirilmiş ve düğüm atılmıştı aldım çıkardım
Anne bu ne kız burda dedim bu naylonun ne işi var burda dedim kim bağladı bunu burayı dedim
Oda korktu bi telaş yaptı kız ne bilim bu ne burda yoktu böyle bişey dedi kim yapacak dedi o demirden nasıl geçirmişler de bağlanmış oraya dedi
Valla bilmiyorum bildiğin aradan geçirilmiş düğümlenmiş dedim valla hiç bilmiyorum ki kızım felan yaptı durdu düşündü iyice yok dedi aklıma bişey gelmiyor dedi
Bu koltukları ben 10 15 sene oldu alalı dedi hepte kaldırır silerim süpürürüm yok öyle bişey dedi
Koltuğun altı baya tozlanmıştı ben süpürürken ama naylon pek tozlu değildi bide uzun zamandır dursa naylon bi şekilde kötü olur yani felan dedim
Yok yok bu yeni gibi dedi uzun zamandır olması imkansız dedi olsa görürüm felan dedi
Neyse işte bende anne ben çok korkarım böyle şeylerden dedim valla bende çok korkarım dedi neyse ben götür yak bari dedim yak gitsin dedim oku üfle dedim öyle yap ama dedim tamam öyle yapim dedi kayınpederim geldi ona anlattık oda anlam veremedi ne olduğunu anlamadık
Naylonla oluyor mu bu işler kızlar ya bide 2 evleri var bu 2.evleri buraya gelen giden olmaz giren çıkan olmaz yani böyle bişey yapailecek biri de yok bildiğimiz kadarıyla ama şüpheyr düştük yine de