Bir daha dünyaya gelsem evlenmezdim eşimle ben çok çektim ailemden beni sevdiğime vermediler abim beni bir odaya kapattı vücudum mos mor olana kadar dövdü beni iki hafta yataktan çıkamadım o dayağı yediğim gün evime geldiğimde görücü gelmişti bana çocuğun annesi beni görmeye gelmişti anneme dedim artık istemiyorum sizi bunlara söyleyin gelsinler istesinler beni annemde öyle yaptı gelmelerine 2 gün kala çocuk vefat etti bunuda geçtim eşimle tanışacağım güne kadar ne ağzımı açtım tek kelime söyledim ne bişey sustum kaldım evde bir lokma ekmek bile yemedim belki insafa gelirlerde beni sevdiğime verirler ama yok ne yaptımsa olmadı 3 sene beraberdik 3 cü senemizde bizi öğrendiler ben herşeye rağmen gizli gizli arıyordum kendisini taki eşim gil beni isteyene kadar zaten sevdiğim bunu öğrenince bana dedi hazırlan kaçıracam seni olmaz dedim ailemden korktum pesimizi bırakmazlar bizi öldürürler bu böyle dev etti evlenmemiş 15 gün kala beni aradı yalvardı yakardı gel gidelim diye ama bi sefer işler beklenmedik noktaya gelmişti 15 gün düğüne kalmış nasıl gideyim derken evlendim işte ama şuan diyor keşke kaçsaymışım çok özlüyorum onu biraz uzun oldu kusura bakma dertlendim öyle bizimde hikayemiz böyle 1 senedir evliyim ve bir oğlum var teyzesi daha 48 günlük bu günümüze şükür