0 oy
1,921 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Dünyaya Tekrar gelse idiniz eşinizle gene mi evlenmek isterdiniz yoksa unutulmayan aşk yaraları vardır onlamı.?Kimler severek evlendi veya ilginç evlenme hikayesi olan varmı benim gibi mezarlık aşkı bizim ki 

44 Cevaplar

0 oy
(2,629 puan) tarafından
Evlenirdim. Rabbim yokluğunu göstermesin. Seviyorum adamımı  :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
yuz kerede gelsem esimle evlenmek isterdim en büyük sansim o benim
0 oy
(1,431 puan) tarafından

İlk aşkım ilk sevgilim her şeyin ilki eşim yine onunla evlenmek isterdim aklımda hiç evlilik yokken çıktı karşıma iyi ki de çıkmış arada çok gıcık etsede beni çok seviyorum rabbim başımdan eksik etmesin <3

0 oy
(327 puan) tarafından
5 yıllık evliyim çok sorunlar atlattik halada bazen sorunlarimiz oluyo hayattan bezdigim anlar oluyo ama eşimi çook fazla seviyorum yine onunla evlenirdim ahirette de eşimi isterdim 
0 oy
(441 puan) tarafından
Dünyaya bin kere daha gelsem yine eşimle evlenmek isterdim :)
0 oy
(61 puan) tarafından

Gidip gidip tekrar gelme hakkim varsa her seferinde degisik kisilerle evlenirdim niye ayni adamla evleniyim:) saka bi tarafa allah kimseyi evin huzuruyla terbiye etmesin aminnn

tarafından
kız allah seni:))
0 oy
(59 puan) tarafından
Yine eşimle evlenmek isterdim ama bazı huylarını değiştirmek şartıyla 
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Evlenmezdim.
0 oy
tarafından

Ben herseyimi esimle tattim herseyi onda gordum bu yuzden yine olsa esimle evlenirdim yufka yurekli merhametli bazen sinirlensede melek gibidir canimin ici<3<3<3

0 oy
(762 puan) tarafından
Bir daha dünyaya gelsem evlenmezdim eşimle ben çok çektim ailemden beni sevdiğime vermediler abim beni bir odaya kapattı vücudum mos mor olana kadar dövdü beni iki hafta yataktan çıkamadım o dayağı yediğim gün evime geldiğimde görücü gelmişti bana çocuğun annesi beni görmeye gelmişti anneme dedim artık istemiyorum sizi bunlara söyleyin gelsinler istesinler beni annemde öyle yaptı gelmelerine 2 gün kala çocuk vefat etti  bunuda geçtim eşimle tanışacağım güne kadar ne ağzımı açtım tek kelime söyledim ne bişey sustum kaldım evde bir lokma ekmek bile yemedim belki insafa gelirlerde beni sevdiğime verirler ama yok ne yaptımsa olmadı 3 sene beraberdik 3 cü senemizde bizi öğrendiler ben herşeye rağmen gizli gizli arıyordum kendisini taki eşim gil beni isteyene kadar zaten sevdiğim bunu öğrenince bana dedi hazırlan kaçıracam seni olmaz dedim ailemden korktum pesimizi bırakmazlar bizi öldürürler bu böyle dev etti evlenmemiş 15 gün kala beni aradı yalvardı yakardı gel gidelim diye ama bi sefer işler beklenmedik noktaya gelmişti 15 gün düğüne kalmış nasıl gideyim derken evlendim işte ama şuan diyor keşke kaçsaymışım çok özlüyorum onu biraz uzun oldu kusura bakma dertlendim öyle bizimde hikayemiz böyle 1 senedir evliyim ve bir oğlum var teyzesi daha 48 günlük bu günümüze şükür 
(1,932 puan) tarafından
Canım ya ne çekmişsin benimde senden kalır yanım yok inan
(762 puan) tarafından
Dahasida var ama yazmak istemedim ailem sevdiğim konusunda bana çok çektirdi bi yabancı olsa zoruma gitmez amcamın torunuydu inan öyle özlüyorum ki anlatamam
(1,932 puan) tarafından
Canım sana özel mesaj atacaktim niye kapalı ki bi baksana
(762 puan) tarafından
Düzelttim cnm
tarafından
Ya ben çok üzülüyorum yarim kalan sevdalara ne olur aileler evlatlarının arkasında dursa
(762 puan) tarafından
Malesef durmuyorlar cnm
tarafından
kuzum şimdi eşini sevmiyormusun
(762 puan) tarafından
Normal bi sevgi aşık değilim
tarafından
çocuğunun babası sonuç ta kuzum rabbim seni eşine aşık etsin inşallah
(762 puan) tarafından
Amin sağol canım
0 oy
tarafından
Evet tekrar eşimle evlenirdim bin kere de gelsem 100 bin kere de gelsem eşim eşim eşim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Yine eşimle evlenmek isterdim ama ayaklarımın üzerinde durduktan sonra ve çok cok çok daha erken tanışmak isterdim 
0 oy
(3,531 puan) tarafından

Dünyaya  bir daha gelsemmm yine arar bulurkocami seweriiiimmm<3

0 oy
(2,123 puan) tarafından
Dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim resmen beni tamamlayan destikcim eşim en büyük iyikim severekde evlendik
0 oy
(26 puan) tarafından

Tabiiiki gözümün nuru eşim <3

0 oy
tarafından

dünyaya bin kere yeniden gelsem her seferinde yine eşimi seçerdim <3

0 oy
(439 puan) tarafından
Geri gelsem bile evlenmezdim. 
0 oy
tarafından

Gene esimle evlenmek isterdim tanıdigim gordugum erkeklerin icinde en mukemmeliydi ama sevgiliyken evlenirken yaptigim hatalari yapmayi istemezdim bosverdigim hersey misli misli yuzume carptı . 

Mezarlık askı mı degisik mis :D

(21 puan) tarafından
He  cnm amcamın cenazesi vardı eşimde tanıyormuştu amcamı mezarlıga gelmiş bu onca kızın içinde beni begenmiş efendim işte bir kaç gün sonra amca ogluna bahsetmiş kuzenini begendim verirlermi istermi falan sonra bana söyledi yok dedim önce aradan iki hafta falan geçti iş yerinde birine çok kızmıştım o öfkeyle amca oglunu aradım gelsinler görmeye dedim hemen kızgınlıkla olan bir şey için şaka maka evlendim işte
tarafından
Vayy bee guzelmis canım ölum kadar gercek bi ask baslamıs oldu desene allah mutlulugunuzu arttirsin :D
(21 puan) tarafından
Amin cnm hepimize
0 oy
(571 puan) tarafından
Dünyaya bidaha gelsem eşimle evlenmek isterdim hatta daha erken evlenmek isterdim
0 oy
(1,964 puan) tarafından
10 kere gelsem yine canim kocamla evlenmek isterdim. Allahim onu basimdan eksik etmesin.. 7yillik uzun zorlu bir yolun sonunda kavuştuk :) bizim uzun ama garip bi hikayemiz var yolda görüp aşık oldum kocaa hiç bilmediğim bi şehirde cocuk akrabam cikti :)
(21 puan) tarafından
Kısmet çekmiş seni cnm
(1,964 puan) tarafından
Aynen canim   :))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 402 göst.
0 oy
75 cevap 1,748 göst.
0 oy
45 cevap 1,164 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ferda74 (152 puan) tarafından soruldu