0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha öncesinde böyle bişey yoktu bende anlamadım geçen günde aynısı oldu ne zaman sarımsaklı yoğurt yesem midemi bozuyor sizce neden olabilir :( bağırsaklarimdan öyle sesler geliyor ki bedenimden çıkıp gidicek diye korkuyorum :D

2 Cevaplar

0 oy
(289 puan) tarafından

Şimdi midenizi bozduğunu nasıl anlıyorsunuz?

Bağırsaklarda oluşan o sesler sarımsağın gaz yapıcı özelliği ile alakalı bir durum.

Sarımsak yedikten sonra, 1 çay bardağı sıcak suya kimyon atıp için bakalım bağırsak sesi gaz mide sorunu kalıyormu görün bakalım ;)

(289 puan) tarafından
Soğanların zarlarını tek tek soyarsan midene zarar vermez.
Sarımsakta ishal yapıyorsa bağırsakları temizliyor demektir
 Sarımsak ishal yapar zaten normal bir durum.
Sarımsağı süzme yoğurt ile yap hergün yerim ben.
tarafından
Vallah süzme falan o kadar bilmiyorum BİM'in yoğurtu işte niye böyle bilmem
(289 puan) tarafından
Bim de süzme yoğurt var onu dene. Yaz aylarında kavun karpuz meyve vs yediğimiz zaman sarımsak bağırsaklarda daha çok gaz ve ishal y
apabilir
(1,107 puan) tarafından
BİM in yoğurdu yenir mi ya :( Allah için arkasını okuyun bı dost yoğurt muhtemelen gören yerli üretim sanır italyadam mi ne geliyormuş Torku yoğurt al belki yoğurttan da kaynaklı olabilir
tarafından
Ama daha öncesinde hiç biseyim yoktu ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sarımsak aynısını banada yapıyordu afedersin 2 gün kusuyordum midemde mikrop varmış antibiyotik kullandıktan sonra rahat ettim
tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğimmm. Fakat bende son 1 hafta 10 gündür böyle bişey çıktı afedersin gece kalkıyorum ya mesela ister istemez geğirme ihtiyacım olduğu zaman sanki çürük haşlanmış yumurta yemişim gibi kokuyor midem
tarafından
Bir doktora Görün kuzum bence çünkü sarımsak yeyince aynılarını yaşıyordum ve 2 gün kusuyordum
tarafından
Salı günü kontrolum var gittgim zaman direk doktora soylucem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
22 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 868 göst.
+1 oy
6 cevap 606 göst.
0 oy
7 cevap 244 göst.