kendisi görevde 2 haftaya gelecek bizde bayrama köyüne gitmeyi düşünüyoruz annesi babası kaynım ve görümcem gelecekti kaynimin izni yok görümcem iş buldu oda gelmeyecek neyse bende rahat rahat gideriz benim midem çok kötü bulanıyor 20 dk mesafe olsada allak bullak bayılıyorum neredeyse biliyor kendiside bende sevindim açıkçası ikisi gelmiyor oğlumu arkaya koyarım oto koltuğu alırız bende rahat ederim az önce aradım meşgul 40 dk annesiyle konuşmuş sonra beni aradı neyse iyi hoş konuşuyoruz Kaynanam demiş ki annemde gelmek istiyor arabada yer varsa benide götürün demiş kendisi kanser ve tedavi görüyor çokta severim ama ben bunu duyunca patladım iki kişi gelmeyince rahat ederim kucağımda mahvolucak çocuk dediği laf arkaya annemlerin kucağına veririz onlar tutar yatar orda diyor bende delirdim arkada kucakta çocuk yanacak biz yatarken bile oğlum rahat uyusun diye yatağın ucunda yatıyorum sıcakta bunalmasin ne fark ediyor yine benim kucağımda yatar bana sormadan karar veriyor ya ben bir yere gidince üç kişi gidemiyorm beyfendi aileyi kalabalık seviyor diye delirdim baya öyle böyle değil ben seninle bir yere gitmek istemiyorum burnumdan getiriyorsun bıktım artık yeter dedim bu ne ya yok beni övüyormus annesine karşı bilmem ne konu beni ovmen değil övme zaten ben neden rahat rahat gezemiyorum 4 senedir evliyiz birnkere tatile gitmedim ya her izinde böyle onlarla dip dibeyiz güya seneye başka planı varmış bıktım ya yemin ederim abisi 3 çocukla önceden eşinin köyüne gidecek tek başlarına ordan bizim yanımıza gelecekmis rahat rahat öncesinde ailesini düğüne götürcekti bir kişi sizin araca binsin dedi yok ben alamam karıyla papaz olurum geze geze gidicez dedi ve almadı benim ma.l kocamda sürekli birilerini takıyor peşime o kadar sinirlendim kii biseyler konuşurken kapat ya konuşmak istemiyorum seninle dedim tavrımi koydum ne halt edecekse etsin bir daha senin köyüne gitmek ilk ve son dedim. sizce haksız miyim
Haklısınnnnn
1,498,690 soru
24,480,891 cevap
356,759 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın