0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kendisi görevde 2 haftaya gelecek bizde bayrama köyüne gitmeyi düşünüyoruz annesi babası kaynım ve görümcem gelecekti kaynimin izni yok görümcem iş buldu oda gelmeyecek neyse bende rahat rahat gideriz benim midem çok kötü bulanıyor 20 dk mesafe olsada allak bullak bayılıyorum neredeyse biliyor kendiside bende sevindim açıkçası ikisi gelmiyor oğlumu arkaya koyarım oto koltuğu alırız bende rahat ederim az önce aradım meşgul 40 dk annesiyle konuşmuş sonra beni aradı neyse iyi hoş konuşuyoruz Kaynanam demiş ki annemde gelmek istiyor arabada yer varsa benide götürün demiş kendisi kanser ve tedavi görüyor çokta severim ama ben bunu duyunca patladım iki kişi gelmeyince rahat ederim kucağımda mahvolucak çocuk dediği laf arkaya annemlerin kucağına veririz onlar tutar yatar orda diyor bende delirdim arkada kucakta çocuk yanacak biz yatarken bile oğlum rahat uyusun diye yatağın ucunda yatıyorum sıcakta bunalmasin ne fark ediyor yine benim kucağımda yatar bana sormadan karar veriyor ya ben bir  yere gidince üç kişi gidemiyorm beyfendi aileyi kalabalık seviyor diye delirdim baya öyle böyle değil ben seninle bir yere gitmek istemiyorum burnumdan getiriyorsun bıktım artık yeter dedim bu ne ya yok beni övüyormus annesine karşı bilmem ne konu beni ovmen değil övme zaten ben neden rahat rahat gezemiyorum 4 senedir evliyiz birnkere tatile gitmedim ya her izinde böyle onlarla dip dibeyiz güya seneye başka planı varmış bıktım ya yemin ederim abisi 3 çocukla önceden eşinin köyüne gidecek tek başlarına ordan bizim yanımıza gelecekmis rahat rahat öncesinde ailesini düğüne götürcekti bir kişi sizin araca binsin dedi yok ben alamam karıyla papaz olurum geze geze gidicez dedi ve almadı benim ma.l kocamda sürekli birilerini takıyor peşime o kadar sinirlendim kii biseyler konuşurken kapat ya konuşmak istemiyorum seninle dedim tavrımi koydum ne halt edecekse etsin bir daha senin köyüne gitmek ilk ve son dedim.

sizce haksız miyim

yol 8 saat

8 Cevaplar

+1 oy
(4,593 puan) tarafından
Ananede gelmek istemiş o kadın gelsede gelmese de miden bulanmayacakmi biraz abartmamismisin sencede ne kadar gideceğiniz yol kaç saat
tarafından
Ben Anaannesini seviyorum cnm konu gelip gelmemesi değil ailecek 3 kişi bişey yapamıyoruz hep böyle ailesini peşimize takıyor abiso ve ailesi ben yakın olduğum halde her yere giderler piknik eğlence vs. yapar ama böyle tatile gidince götürmez benimde oğlum var yakın oturuyoruz 2 senedir yalnızım hakkım değil mi ailemle yalnız gitmeye ben buna kızdım yoksa kadını çok görmedim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ya görevdeymiş zaten ailesinde özlemiştir tabiki tüm tatilini onlarla geçirmesin biraz onlarla durun sonra siz evinize gelin rahat edin biraz birlikte gezin tüm iznini onlarla kullanmak zorunda mi
tarafından
Yok cnm izine gelicek köye gidip gelincek sonra tasinicaz ev topluycm zaten ailelerin yanına tayin olduk sürekli bir arada olucaz kii her izinde onlarlayiz 4 yıldır doğuda ben burada zaten ailesiyle görüşüyorm yakınlar gelip kalıyorlar ttqile de onlarla gideceksem ne anlamı kaldı tatilin resmen mülteciler gibi takılıyoruz
+1 oy
(1,575 puan) tarafından
Ee zaten başta kaynanan görümcen ve kaynin olacakmış sadece isimler değişmiş. Boşuna bu kadar takmışsın yani aynı tepkiyi görümcen kaynin hep birlikte gidileceği zamanda verdiysen eyv vermediysen bence haksızsın kb:d
tarafından
Verdim cnm sonrasında Kendi çok gitmek istediği için tamam dedim sonradan tam benim istediğim gibi işleri çıktı gelemiycekler  ama o inatla benim rahat edemiycegimi bildiği halde anasının dediğine tamam diyor ben bunda değilim ya karımla çocuğumla gidicem demiyor üstüne bana sormuyor buna delirdim yoksa ben seviyorum Anaannesini
(1,575 puan) tarafından
Bizde bayramda eşimin memleketine gidileceği zaman görümcem ve iki çocuğuyla gideriz. Olması gereken bu ama olduğun yerden giderken geleceklere hayır otobüsle git diyemezsin:d başta ben de takılıyordum ama sonra dedim ki AMAAAN BE CANIMIN HİÇ Mİ KIYMETİ YOK NAPİM:d
0 oy
tarafından
Orta yolu bulun canm 
tarafından
Bunsefer orta yol olmuycak konusmuycam görsün susunca deliriyor zaten anlasn ne kadar sinirlendim
tarafından
Bn de 4senedie evliyim tatil yapmadık ki hiç hep izinler evde yada ailesiyle geçirdik  aerik kavga edecek takatim bile yok ne yaparsa yapsın diyorum konuşmayı nca daha rahat oluyor
tarafından
İlkte ben dayanamazdm arardım şimdi asla yazsada arada ne cevap veririm neden açarım oğlumun sesinide duymuycak görsün ebesini
tarafından
Bnde kavga etim yazmadım konuşmam da gelsin görsün oğlunu   en iyisi boşver kafanı dinle anlar ins hatasını seni dinlemeli bnmki en başından beri bni dinlemedi hiç dninlemiyor
0 oy
tarafından

Haklısınnnnn

tarafından
Sağol cnm
0 oy
(135,131 puan) tarafından
8 saat cok yaa haklisin
0 oy
tarafından
Valla haklısın da yaşlı kadonda heves etmis nenesidir nasıl gelmesin desin sende onu kendi yerine koy sen diyebilirmiydin
tarafından
ya canım ben götürürm ama hiç benim kararlarıma saygı duymuyor sormuyor ben konuşurken zaten buna kızdığımi söyledim en başta herkesi takmasaydi miet derdi eşiyle çocuğuyla gidecek sen olsan gelmek istemiydn 3 kişi gidecegimizi biksen
tarafından
Yani sana sormalı tabi
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Bende de haklisin canım benim adam da hiç yok diyemez yılan bacisina anasına ama abisi var o der yok der yani hiç çekinmez ama bu yok diyemez ne derlerse onu yapar 
tarafından
heh biz çekiyoruz anca güya hayırlı evlat o götürmezse götürmesn ben götürürm diyor dengesiz
(1,084 puan) tarafından
Işte var ya sınır olmamak elde olmuyor kendielri kullanıyor bildiğin para istesinler vs yok diyemez hoc

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 897 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 600 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,148 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 777 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde İlk göz ağrım (250 puan) tarafından soruldu

410,779 soru

12,360,764 cevap

41,480 kullanıcı

Kategoriler

...