0 oy
263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Geçen senenin baslarinda hamile kaldım ya 33 yada 34 haftalikken doğum yaptım neyse işte 20 Günlükken çocuğum evde vefat etti ve ölüm nedeni akciğer enfeksiyonundan kaynaklanmis  şimdi allah birtane daha verdi çok şükür 38 gunluk olduk bunda da 38 haftada doğum ettim artık psikojiktenmıdır nedir bilmiyorum ama geceleri çocuğum uyurken ben hiç uyumuyorum nöbet bekliyorum başında heran allah korusun sanki birsey olacakmış gibiyim annem diyo ki kızım çocuğun uyurken sende uyu dinlen ama ben yapamıyorum gerçekten sanki psikolojim bozuluyor gibi hep bir panik hep bir korku içindeyim  allah kimseye evlat acısı vermesin gerçekten çok zor ...

4 Cevaplar

0 oy
(7,809 puan) tarafından
Yaşadıkların çok zor bir yardım mi alsan acaba ? Uyumak zorundasın çünkü o yavrunun dinç bir anneye ihtiyacı var  Allah yardımcın olsun
(65 puan) tarafından
Saolasın teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki seni benimde küçükken kardeşim vefat etmişti mosmor olmuştu şimdi 51 günlük oğlum var genzine süt kaçsa korkuyorum 
(65 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin
0 oy
(712 puan) tarafından
Canım benim oğlum da kuvezden çıktıktan 2 ay 3 gün sonra beşiğinde melek oldu ama ona da akciğer enfeksiyonu yazmışlardı otopsiye dr lar otopside bakıp bişey bulamayınca öyle yazıyorlar mis galiba tam emin değilim ama ben birgün öncesi kalp dr bide çocuk hastalıklarına götürmüştüm herşeyi temiz demişti ama işte bu bebeğin için ayakta durucaksin inan bana böyle yapmak hayatı sana daha da zorlaştırıyor benimkisi de 5 gün sonra 2 aylık olucak ama bende korkuyorum heran kusucak duymicam etmicem diye ama vücud belli bir süre sonra iflas eşiğine geliyo sana tavsiyem bolca kucağına al onunla konus öp kokla inan iyi geliyor
(65 puan) tarafından
Haklısın ama her ne kadar iyiyim kendimi toparladım desemde sanki kendimi kandırıyor musum gibi bazen uyuduğum da gözlerimi kapattigimda o An gözümde canlanıyor
(712 puan) tarafından
Ne kadar güçlü gözüküyor olsamda aslında içim viraneye dönmüş ne zaman kendini iyi hissediyor diye sorarsan da oğlumun mezarına gidince rahatlıyorum bi o kadar da yıkılıyorum çaresiz hissettiğim gece çok oldu önce oğlumun kıyafetlerini çıkardım heryer cennet bahçesi koktu sonra dedim ki inne meal usri Yüsra her zorluğun ardından iki kolaylık gelir dedim şimdi tebessüm ediyorum inan bana çünkü beni bekleyen bı meleğim var senin benim gibi nice anneler var bekliyolar Allah'a sığın kuzum en güzel ferahlığı veren o
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kuzum yaşadıkların çok zor. Allah yavruna hayırlı ömürler versin onun ömrü yokmuş canım. Evladına sarıl şükret dinlen sen iyi olmazsan yavruna bakamazsin. Dua aç rahatla
(65 puan) tarafından
Yine de allahıma binlerce kez şükürler olsun allah bu sıkıntıyı eğer bana yasattiysa elbelt Rabbimin bir bildiği varmış ama bazen içim daralıyor nefes alamiyormusum gibi
(5,725 puan) tarafından
Rabbim neylerse güzel olur gecicek kuzum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
26 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyaa0 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 566 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,314 soru

12,411,753 cevap

44,874 kullanıcı

Kategoriler

...