0 oy
388 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (177 puan) tarafından
Baştan anlatayım kızlar oğlum 4 gündür çok kötüydü özel hastaneye götürüyorduk bir şey diyorlardı en son yine götürdük gaz dediler damla verdiler gaz ilacını kullanıyorum kesinlikle işe yaramıyor neyse yine akşam sabaha kadar uyumadı bu sefer devlet hastanesine götürelim dedik işte orda tahlil yaptırın dedi doktor orda o kadar hemşire bir çocuğun damar yolunu açamadılar 1 elinde 5 defa damar açmaya çalıştılar hep patlattılar diğer elinde 3 yeri patlattılar en son yaptılar işte idrar yolu enfeksiyonu olmuş bütün doktorlara değil ama bazı doktorlar gerçekten boşuna okumuş elini gördükle içim gidiyor morarmış şişmiş ve daha 2 aylık 

16 Cevaplar

0 oy
(137,869 puan) tarafından
malesef bebekden kan almak cok zor 
(177 puan) tarafından
Öyle tabi ki incecik damarları var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özel de pek işe yaramamış baksana..orda da tahlil yapılsaydı keşke
(177 puan) tarafından
Özel hiçbir ile yaramadı tahlil falan hiç yapmadı baktı direk gaz dedi
0 oy
tarafından
Devlet hastanesindekiler genelde stajyer oluyor keşke götürmeseydin oraya
(177 puan) tarafından
Özel bulamadı ki sadece bakarak gaz dedi
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canım damarlari incecik daha bebislerin emin ol çoğu anne aynı durumda kalıyordur evet kıyamıyoruz icimiz gidiyo evlat sonuçta ama damarı bulamayınca mecbur kalıyorlar 
(177 puan) tarafından
Evet onları da anlıyorum ama işte içim gidiyor
(3,101 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Oy kuzum benim kıyamam ona benimki 4 aylık iğne yaparlarken içim acıyo ki seni düşünemiyorum Allah daha büyük hastalık vermesin geçmiş olsun 
(177 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Off çok geçmiş olsun canım bebekten kan almak çok zor ben 1defa aldırdım allahtan o kadar kötü değildi ama dayanamadım bebeğim ağladıkça ben ağladım, Allah beterinden korusun 
(177 puan) tarafından
Çok kötüydü ağlamaktan mahvoldu
0 oy
(848 puan) tarafından
Kanı doktor mu aldı? 
(177 puan) tarafından
Yok hemşireler
0 oy
tarafından
Ah ah o kadar zor ki o damar yolu olayı tek seferde 28yerinden denediklerini bilirim bu biraz pratik işi pratik yapmış olanlarda tek sefer de buluyor..
(177 puan) tarafından
Evet en son bir hemşire geldi tek seferde yaptı
0 oy
(621 puan) tarafından
Benim kızımda öyle oldu kolları omuzları göğsü ayakları ellerinin üstü her yeri denemişler  yoğun bakımdayken görünce içim yandı çok şükür şimdi iyi zor oluyor damar yolu bulmak kimse bilerek yapmaz hemşireler içinde zor gerçekten şahit oldum bi çok şeye sKin olmaya çalış canım benim 
(177 puan) tarafından
Gerçekten onları da anlıyorum bende hastanede staj yaptım ama yine de o öyle oldukça benim canım açıyor
(621 puan) tarafından
Anlıyorum canım benim Rabbim biz annelere sabır versin inşallah
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Kurbann olurum ben yaaa inşallah bir an önce şifasını bulur 
(177 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Bebeklerden kan almak damar bulmak çok zor malesef :'(

(177 puan) tarafından
Öyle gerçekten incecik damarları var
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm koliktir muhtemelen.bosuna acitmayin cocugun canini
(177 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu varmış canım
(3,102 puan) tarafından
allah sifa versin canm
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Normal canım ben de kızım hasta olunca aklım çıkıyor çok zor kan alınıyor bir de biraz kilosu var damar bulunmuyor diye delik deşik ediyorlar anneyiz içimiz gidiyor bizim de 
0 oy
tarafından
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki hemşirelerin işi gücü yok sizin çocuğunuzun damarlarını patlamak için uğraşıyor bilerek zarar vermek istiyor sizin gibi insanlar hiçbir şey hak etmiyor gerçekten bebeklerden kan almak gerçekten çok zor kimsenin sizin çocuğunuza özel olarak böyle bir muamelesi yok yani
(177 puan) tarafından
Ben farkındaysanız hemşireleri suçlamadım Doktoru suçladım ve bende hemşireyim kusura bakmayın da gelip böyle burda boş boş anlamasan ahkam kesemezsiniz diğer cevaplarıma bakarsanız çocukların damarlarının ince olduğunu söyledim
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Benim  kızım  elini  de özelde  yapmışlardı  2 kez  denediler  alamadılar  3 kezde  bende izin  vermedim  sarılıktan  dolayı  alıyorlardı  Benim  kızım da daha  1 haftaliktı  ozaman  içim  gitmişti  
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun ya..ben dogudu doğalı 3 kere kan aldırdım ama hepsinde de özenle işlerini yaptılar yerini iyice bulmadan iğneyi batirmadilar bizde özele gidiyoruz sırf hu yüzden devlete gitmiyorum çünkü damar yolunu bulamamaktan ziyade hep bastan savma yapiyolar..deneyelim hangisinde çıkarsa artık diyolar ama benim gittiğim yer öyle değil hatta oglumunkide zor bulunuyo ama yarım saat bile sürse sağına soluna bakiyo yinede iğne batirmiyo tam emin olmadan

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 168 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Queen bee (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 342 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yaralı gönül (86 puan) tarafından soruldu

414,269 soru

12,467,297 cevap

46,947 kullanıcı

Kategoriler

...