Ay kizlaaar farklı bir uygulama daha indirdim ben detaylı bilgi veriyor diye kız 3-5 kişi her önüne gelene kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor resmen. Yazık kadının birinin ikinci evliligiymis mutsuzmus falan bende güzel güzel uzun uzadıya yazdım işte eşinizle ilgilenin vs vs hatırlayamadım şimdi tam olarak çok uzundu ki onu da silmişler hangisinin zoruna gittiyse yazdığım ve olay çıkardıkları cümle de şu " çocuğunuzu eşiniz gelmeden uyutun " öncesinde de birbirinize vakit ayırmak için yazmışım. Çocuğun babasıyla vakit geçirmeye hakkı yok muymus , babası çocuğunu görmesin miymiş resmen saldırmışlar , şok oldum. Dedim ben ne diyorum bunlar ne diyor hani demesem birbirinize vakit ayırmak için diye hak vereceğim hepsine ama okuduklarını da anlamıyorlar. Tek tek cevap verdim çıktım uygulamadan bir de kendilerini destekletmeye çalışıyorlar kendileri ne derse o olsun kafasindalar. Allah eşlerine sabır versin.
Klavye delikanlıları cahiler işte burda da var öyle akıl hocalığı yapan birileri
O sadece oralara özgü bişey değil ki burdada fazlasıyla var zaten onlardan
405,734 soru
12,158,880 cevap
36,600 kullanıcı