0 oy
294 göst.
Aile kategorisinde (16 puan) tarafından
Burda sadece derdimi anlatmak istiyorum.. Annem parmagı alındı cilt kanseri teshısı konuldu hamıleyım tüm bu surecte hastane işlerine hep ben kossotırdum hastaneye ben goturdum. 6 kardeşiz ama boş üç erkek şehir dısında abilerim Bn ve ablalarım. Annem tabıkı her anında yanında olmak zorundayım ama bnde artık agırlastım hamıleyım herkes benden bekliyor araba 7 aylık oldum nıye kımse evlatlık gorevını yapmıyor tek benım annem mı abilerim şehır dısında bahaneleri çok ablalrın gelirse yok bızde araba yok nasıl gotırelım bız hastane işlerinden anlamıyoruz falan herkesin Bı bahanesi var. Anneme yapmaktan gocunmuyorum asla gocunmam ama çok yoruldum tek başıma mucadele etmekten kımse vicdan azabı duymuyor Bn annemı dusunuyorum 6 cocuk buyutmus bos kımsenın kımseye hayrı yok 

13 Cevaplar

0 oy
(5,390 puan) tarafından
Al karşına abilerini ablalarını kardeşlerını konuş bence cnm 
(16 puan) tarafından
Söylüyorum bakıcı bulalım dediler kımse bulamadık ilan falan verdik
(5,390 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşallah cnm ya
-Reklam-
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbım başınızdan eksik etmesin şifa versin inşallah canım 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah canım 
0 oy
(107 puan) tarafından
Allah herkese hayırlı evlat versin..Sen en doğru olanı yapıyosun canım yarın kendi evlatlarindada bunun karşılığını görürsün..Abilerinle ablalarinla konuş tekrar seninde bakıma ihtiyaç olacak zamanların sen kosturamazsin artık 
0 oy
(163 puan) tarafından
eclat buyutmek gerçekten cok zor iste ne deyim ya allah sana da kolaylik versin helal olsun sana
(16 puan) tarafından
Allah razı olsun bazen dusunuyorum abilerime soyluyorum yok işten ızın alamıyorum yok tatil yapacz kendımıızıı ona gore ayarladık falan ablama gelince iki cocugum var ne yapaym bnmde ailem var daha elden ayaktan düşmeden boyle şeylere girdiler cok morelım bozuk eşim Allah razı olsun hep o goturdu ben goturdum şimdi eşimin memleketine geldım abım aramıs anne orda sen nasıl eşinin memleketine gidersin napalm onunda ailesi var
(163 puan) tarafından
bazenlafin zirunu söyleyip kolayi bize birakiyorlar deseydin ya adam olsaydin da gelseydin annene
0 oy
tarafından
Gecmis olsn canm ayni bizim sülale aynisu hemde teyzelerimle dayilarin ananeme bakmadi annem bakti ben baktm kadıncagiz öldü mezarina geldiler 2 agladilar bitti gtti . Zmaaninda annem para istedi vermediler bakici tutalim drdiler tutmadilar hastane paralarini babam kredi cektide ödedi . Rabbum yardimcin olsn canm
0 oy
tarafından
İşte bir anne 10 evlada bakıyor da 10 evlat bir anneye bakamiyor yaziklar olsun. Neyliklerle büyüyorlar ateşlendi mi sabaha kadar başında bekle yedir içir durumun yoksa sen yeme ona yedir çok yazık. Allah'ım evladın da hayırlısını versin ya annene de çok geçmiş olsun Allah'ım şifasını versin 
0 oy
tarafından
Haklısın işte hayırlı evlat derken bunları kast ediyor insan hayırları yok annelerine
0 oy
tarafından

Bişey diyimmi hiç bişey deme sen evlatlık görevini yap Allah biliyo annene bak bende anneme bakarım iki tane daha kız kardeşim var benimde onlar bakmasa ben onlardan önce bakarım zaten Allah şifa versin 

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Yazık çok yazık annen kim bilir nasıl büyüttü o çocukları 
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Bence sen son raddeye kadar annenle ilgilen boş ver her kes kendine yakışanı yapıyo yemin ederim Rabb'im annenin dualarını karşına çıkarır

Rabbim şifa versin inşaallah çok geçmiş olsun
0 oy
(218 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 

Benim anneannemde kanserdi annemler 3kardeşdi büyükleri annemdi hep tüm işlere annem koşuyordu 5yaşım vardı dün gibi aklımda en küçüyü benlik değil deyib gitmişdi 2si benim dükkanım var bırakıb gelemem demişdi 

Çok zor valla 

Canım ablaların abilerinle bir konuş 2canlısın 2aydan Allahın izniyle bebeğin doğacak sanada zor şimdide zor havalar sıcak insan her şeye zorlanıyor sende tek başına her şeye yetişe bilmezsin Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Bir araya toplanın konusun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 394 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde biri_iste (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 193 göst.
24 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi& (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 979 göst.
22 Ocak 2022 Aile kategorisinde İnci 67 (55 puan) tarafından soruldu

403,874 soru

12,099,355 cevap

36,409 kullanıcı