0 oy
608 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
Bazılarınin çocukları olmaz bazıları sakat doğar bazıları hastadır bazilari fakirlik çeker yoksulluk sağlık yoktur herksin bı imtihanı vardır ama benim imtihanim çok farklı çok  

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim imtihanimda kayiplarim genede isyan etmm vardir rabbimin bi bildigi Allahim olan evladima saglik versin  der susarim hayatinda hersey dort dortluktur ama evladina bi kardes isterken 5kayip yasamak cok aci 
-Reklam-
0 oy
(2,827 puan) tarafından
Benim imtihanim babam malesef en agir imtihan bu bence 
(102 puan) tarafından
Ne oldu babana
(2,827 puan) tarafından
Hicbisey masallahi var hayatimizi mahv etti ama dinimize gore anne baba hakkini helal etmezse razi olmazsa cok buyuk gunah ahirette sorgusu var ama babam o kadar kotu biriki yanina yaklasilmiyo bende ahiretimi dusunup korkuyorum ama babamin benden razi olmasi icin kotu biri olmam gerek onuda olamam iste
(1,253 puan) tarafından
Babanız sizin zaten kötü olmanizi istiyorsa e sizi din üzerine yetiştirmemis babalık  görevini yerine getirmiyorsa orda hak hukuk aranmıyor. ,( bu anada olsa )
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Rabbım sevdiği kulunu imtihan eder  bacım iyi yada kötü
0 oy
tarafından

Hayatımızda yanlış kişilerin olması yanlış tercih değildir imtihan dır

0 oy
tarafından
Herkesin imtihanı farklıdır.  Benimki sana seninki bana benzemez . Dertsiz 1 kulu var mıdır rabbimin.  Ama şükretmek gerek . Kötünün kötüsü var . Rabbim bu günlerimizi aratmasin 
0 oy
tarafından
Gelene şükür dicen allh hiç bir kuluna tasiyamicagi ağırlığı imtihani vermez küçücük karıncaya kendi ağırlığının 2kati yük verip ona göre taşıma gücü veriyor 
0 oy
tarafından
Babanla konuştun mu
0 oy
tarafından
Simdi okudum postlarini bak canim sana tavsiyem o seref.skzin yaninda asla durma aslaaa git polise sigin devlete sığın emin ol hic bisi olmaz ve o yaratik bebegini elinden alamaz annenede anne diyemicem oda bi yaratik
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Seninki nedr? 
0 oy
tarafından

Ne ki senin imtihanın?

0 oy
(1,253 puan) tarafından
Başka insanlarin yaptığı hatalar senin imtihanin olamaz. Allah bizlere akıl vermiş kullanalım diye. Senin durumunda kim olursa olsun alır çocuğu basar çıkar gider. Arkasına bile bakmaz kendini o evde harap ettiğine değmez  (diğer postlarini okudum )
0 oy
(501 puan) tarafından
Ewet hepimiz zor seyler yaşıyoruz ama bir annesin güçlü olmak zorundasın bence o kocan denen kişiden sana hayir yok hele annenden hic yok akil vermek kolaydir baska kimsen yokmu güvendiğin bilmiyorum ama o kocadan uzak dur sakin baska hamile kalma gerekirse yüzüne gül biraz cebini doldur ve kac ordan
0 oy
(146,177 puan) tarafından
aynen oyle yaa
0 oy
(45 puan) tarafından
Ne yaptın sen aklım senin postnda kalmıştı cnm
0 oy
(5,331 puan) tarafından

Allah, hiç kimseye gücünün yeteceğinden fazla yük yüklemez. Herkesin yaptığı iyilik lehine, kötülük de aleyhinedir. "Rabb'imiz! Unutur veya yanılırsak, bizi sorumlu tutma. Rabb'imiz! Bize daha öncekilere yüklediğin gibi büyük sorumluluk yükleme. Rabb'imiz! Bize gücümüzün üzerinde bir sorumluluk yükleme. Bizi affet, bizi bağışla, bize merhamet et. Sen, Mevlamız'sın. Gerçeği yalanlayan nankörler toplumuna karşı bize yardım et. (BAKARA 286)

Allah kuluna kâfi değil mi? Öyleyken onlar kalkmış seni O’ndan başkalarıyla korkutuyorlar. Allah kimi şaşırtırsa artık ona doğru yolu gösterecek yoktur.(ZUMRE 36)
0 oy
(290 puan) tarafından
Ben doğumdan 2 buçuk aylık kızımı toprağa verdim evlat acısı çok zor Rabb'im kimseye tattirmasin insALLAH bir gün olsun ne isyan ettim nede benim imtihanın çok farklı ağır gibi şeyler söyledim Rabb'im beni sevdiği için imtihan ediyor dedim evlat acısı çekmiş ve hala çeken bir anne bu kadar mı içtenlikle şükreder ben ettim biz kimiz ki isyan ediyoruz Rabb'im ne eylerse güzel eyler senin imtihanın ne kadar farklı olursa olsun isyan etme postlarinda ölmek istiyorum falan demişsin bunu demek bizim haddimize değil kendini salıverme bir kapıyı kapatan Rabb'im bin kapıyı açar elbet sabır herşeyin ilacıdir bacım 

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 514 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cennetcennet (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 459 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,286 soru

23,677,772 cevap

310,027 kullanıcı

...